PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625092}

Wodogrzmoty Małe

Gravity Falls
2012 - 2016
8,3 26 tys. ocen
8,3 10 1 26037
8,0 8 krytyków
Wodogrzmoty Małe
powrót do forum serialu Wodogrzmoty Małe

Znalazłem taki ciekawy materiał.(na końcu go0ść deszyfruje kod z dziennika )

http://www.youtube.com/watch?v=btoCyHOQGB8

ocenił(a) serial na 10
filmyija

Udało mi się raz tez rozszyfrować ten kod (tylko wtedy wiedziałem, że na początku jest the, więc już znałem 3 znaki :P)
Zanim się o tym dowiedziałem, to nawet nie zauważyłem tego kodu, niektórzy ludzie są strasznie spostrzegawczy :d

Ciekawe dokąd zabierze go ten portal. Ta scena końcowa jeszcze bardziej komplikuje fabułę niż sądziłem. Niby dowiedzieliśmy się co jest za automatem, ale teraz dochodzi mnóstwo kolejnych pytań.

ocenił(a) serial na 10
TheMike

No dokładnie. Było mnóstwo teori co kryje się za automatem , ja tylko trochę zgadłem :D (była tam ukryta 1 księga ).

Bardzo dużo osób twierdzi że portal ma przenieść Stana i jego rodzinę do innego wymiaru by ją ocalić przed jakąś katastrofą albo że chce uwolnić jakąś swoją dziewczynę lub brata.

Ten filmik świetnie pokazuje różne podpowiedzi ,,Bill obserwuje Stana'' (1 kod na rurze w przetłumaczeniu na polskie ) myślę właśnie że ten wątek będzie rozwinięty w 2 sezonie. Natomiast to z tym portalem na pewno się od razu nie dowiemy o co z nim chodzi być może w końcówce sezonu lub w jakimś dwu częściowym odc. Moim zdaniem 2 sezon zacznie się od poznania trochę autora ksiąg.

ocenił(a) serial na 10
filmyija

Ten spoiler z autorem dziennika jest raczej z 2 sezonu, więc chyba zobaczymy coś o nim więcej w przyszłych odcinkach.