to już koniec mojej przygody z tym serialem. obejrzałem dwie minuty i dalej nie mogłem. dno dna.
Z ciekawości weszłam tutaj sprawdzić czy jest już jakaś opinia i mam, filmweb nigdy nie zawodzi :P
Ten serial to T R A G E D I A. Ani razu nie było zabawnego momentu, straszna napinka, sztuczne dialogi i nieudolna kopia amerykańskich seriali..
Ja zajrzałam, żeby sprawdzić, czy choć jednej osobie się podobało. Obejrzałam kilka pierwszych minut, zmieniłam program na cokolwiek i wróciłam do ostatnich minut. Nie widziałam nic porywającego, ani jednej zabawnej sceny, błyskotliwego dialogu czy barwnej postaci - tylko przydługie sceny, głupawe uśmiechy i kompletny brak humoru. Jakim cudem po odcinku pilotowym zgodzili się, by powstał cały pierwszy sezon? A jak będą kolejne..? Aaaaa!
Widziałam ledwie jeden odcinek, ale nie mam zamiaru kontynuować mej przygody z tym serialem. Kasprzykowski kompletnie nie nadaję się do komediowych ról. Na siłę próbuje być zabawny, jednak miernie mu to wychodzi. Dialogi zupełnie nieśmieszne a aktorzy polegli z kretesem w porównaniu z obsadą oryginalnego "Everybody Loves Raymond".
Wszyscy wypadają tam żałośnie. Już dawno nie widziałam tak nieśmiesznej komedii/serialu?
cos okropnego, na sile proboja byc smieszni,ale zarty sa niczym z gazetki 'kaczor donald' ... mam nadzieje,ze zejdzie tak szybko jak 'grzeszni i bogaci'. Aneta Todorczuk Pechuc jest fatalna. jej maz jest duzo lepszym aktorem. niesamowicie denerwujaca jest, szczegolnie jak grala Agnieszke w 'samym zyciu'