Zapowiada sie nie najgorzej tylko Tede mi tam jakoś nie pasuje, wystarczy zapomiec o orginale i moze sie spodoba
Nie uda się. Już sam pomysł kopii jest pomyłką. Kto lubi oryginał nie tknie palcem polskiego chłamu.
Co oni nie wymyślą !?! ;( z Nianią sie im udało i....) Do teo tam gra TEDE ! ;D nie był to moj ulubiony Sitcom, sczerze to niebardzo mi się podobał(w porównaniu do innych) i myśle że polski odpowednik spodoba mi się jescze mniej !!
Sorry ale nie wiem co tam może dobrze się zapowiadać...i jak można zapomnieć o orginale???Choć nawet i tym, którzy nigdy go nie widzieli to nie może się spodobać...
A jak już ktoś wspomniał tylko Łomża będzie pewnie niezły w swojej roli...a Kasprzykowski to chyba najgorszy wybór z całej obsady, chyba nawet z Tede czasami będzie się można pośmiać (choć ma się on do fenomenalnego w swojej roli Brada Garetta jak Pazura do De Niro;))
No wedlug mnie kasprzykowski dobrze wypada chocby w parodiach u majewskiego, pewnie ze nie bedzie moglo to stanac nawet od orginału ale skreslac od razu nie powinno sie
Nie błagam Arturion_ nie kracz !!
A co do samego serialu to poczekamy zobaczymy, chociaż szału się nie spodziewam :/
Ja sobie nie wyobrażam polskiej wersji nawet najlepszego amerykańskiego sitcomu, a co dopiero kiepskiego jak "Wszyscy kochają Raymonda".
A widziałeś/aś może rosyjską wersję HIMYM? Tam aktor grający Barneya jest jakiś bardzo stary. Strasznie to wygląda :(.
Piszę o tym, bo jakaś rosyjska stacja adaptowała też Raymonda, stąd przypuszczenie, że kiedyś TVN sięgnie po format HIMYM (oby nie).
Jeśli jakiś palant będzie próbował stworzyć adaptację HIMYM to osobiście go znajdę i za jądra powieszę.