Zgadzam się z tym co powiedział Jurek Bogajewicz na konferencji prasowej nawet jeśli to
co mówił to była prowokacja.Oryginalną wersję bardzo lubię i oglądanie tej polskiej aż
boli.Zamiast wydawać kasę na produkcje takich,sama nie wiem jak to nazwać,niech kupują
dobre zagraniczne seriale i puszczają w tvn.
To rzeczywiście zapowiada się jako nędzna imitacja. W oryginalnym odpowiedniku każda postać jest wyrazista. Tutaj mamy aktorów o wątpliwych umiejętnościach. Tede, któremu się wydaje, że ma dystans bo zagrał policjanta potwierdził tylko, że jest frajerem łasym na pieniądze. Kasprzykowski w ogóle nie pasuje tutaj do odtworzenia postaci Raymonda. Po zapowiedziach i trailerach stwierdzić można, że to będzie potężna kupa, którą i tak ograniczeni Polacy łykną.
Myślę ze serial nie odniesie sukcesu a Polacy nie są tacy głupi żeby oglądać jakiś szajs . Serial zniknie szybko z anteny .
''tede frajer łasy na pieniądze"? Nie twierdze że tak nie jest, ale czy ty byś nie chciała zagrać w serialu komediowym z dobrymi aktorami?... bo ja na pewno. Trochę dziwne jest wystawianie opinii nie związanych z tematem, lub mającą na celu, bezpodstawnym obrażaniem kogokolwiek.
Obejrzałem pierwszy odcinek wczoraj, i niestety nie był śmieszny, ani ciekawy, ani nawet dobrze zagrany.