Mnie ten serial bardzo przypadł do gustu. Oglądam i bawi mnie bardzo. Wesoły, lekki i zabawny. W sam raz na wieczór, żeby po pracy się zrelaksować. Przeciecież w serialach nie możemy non stop oglądać omówienia problemów życiowych. Czasem trzeba się pośmiać z błahostek. Całkiem niezła gra aktorska, zwłaszcza Pani Anety Todorczuk czy Anny Seniuk, niezłe dialogi, dużo humoru sytuacyjnego. Do tego czasem zmusza do myślenia, a to już nie częste w serialach. Mam nadzieję, że będą stworzone kolejne sezony tej zupełnie niezłej produkcji, bo serial jest tego wart.
po Twojej wypowiedzi stwierdzam ze nie oglądałeś oryginalnej wersji serialu. Zachęcam Cię do tego bo jest o wiele lepsza wtedy z pewnością zmienisz zdanie o polskiej produkcji.
Popieram cię, mnie też serial bardzo sie podoba a wczoraj się tak uśmiałam że nie wiem. Moja mama też tam obejrzała go i także jej się podobał. Także nie rozumiem tej krytyki.
mi również bardzo podoba się ten serial:) dobry humor i gra aktorska, zwłaszcza tytułowego Romana:) nie rozumiem, czemu serial ma aż tak niską ocenę. ale duzo ludzi od razu woli się nastawiać, że to tylko kopia amerykańskiej produkcji. nawet jeśli to i tak może być wg mnie dobrze zrobiona. poza tym zauważam, że największe wzięcie i tak mają telenowele... a takie fajne seriale mają niską oglądalność i przestają je kręcić, a szkoda, bo fajna komedia:)
Najlepsza była scena na pogrzebie jak Kasprzykowski zaczął czytać życiorys :D W każdym odcinku jest parę śmiesznych scen. Nie jest źle.
Co do oryginalnej wersji to oglądałem i jest świetna, o wiele lepsza od polskiej wersji ale co to w ogóle ma do rzeczy bo nie rozumiem?
Chcię tylko powiedzieć, że polska wersja, czerpiąc z pierwowzoru i zachowując główne zręby oryginalnej konwencji, ma nadany trochę inny, może bardziej swojski charakter i myślę, że jest to zrobione zupełnie dobrze.
Ja dałem 3/10, ale tylko ze względu na obsadę (Anna Seniuk i Joachim Lamża). Oni w pewnym kawałku ratują ten serial, ale nie zgadzam się z tym, że Aneta Teodorczuk-Perchuć była tutaj jedną z najlepszych, bo moim zdaniem właśnie ona była najgorsza.
Mi też ten serial przypadł do gustu i nie wiem czemu tylu ludziom się nie podoba . Szkoda że go zdjeli i już nie bd. go dalej kręcić ;( . Najlepsi są Robert i tatuś :D A najgorsza według mnie jest Dorota ...
ja się z tobą zgadzam:) Dałam serialowi 2/10 dlatego że te żarty nie są śmieszne tylko tak żałosne że aż śmieszne:) Ale ogólnie można się odprężyć przy czymś takim:) hahahha TEDE wymiata:) (idiota!) hahahaha
Na Filmwebie od 5 stycznia i od razu 5 stycznia wychwala to gówno. Zero wiarygodności - ta sama akcja płatnych pajaców co teraz przy okazji Kac Wawa. Ale już mnie to wkur....