2,8 2,2 tys. ocen
2,8 10 1 2241
Wszyscy kochają Romana
powrót do forum serialu Wszyscy kochają Romana

Mnie ten serial bardzo przypadł do gustu. Oglądam i bawi mnie bardzo. Wesoły, lekki i zabawny. W sam raz na wieczór, żeby po pracy się zrelaksować. Przeciecież w serialach nie możemy non stop oglądać omówienia problemów życiowych. Czasem trzeba się pośmiać z błahostek. Całkiem niezła gra aktorska, zwłaszcza Pani Anety Todorczuk czy Anny Seniuk, niezłe dialogi, dużo humoru sytuacyjnego. Do tego czasem zmusza do myślenia, a to już nie częste w serialach. Mam nadzieję, że będą stworzone kolejne sezony tej zupełnie niezłej produkcji, bo serial jest tego wart.

ocenił(a) serial na 1
gerd_fw

po Twojej wypowiedzi stwierdzam ze nie oglądałeś oryginalnej wersji serialu. Zachęcam Cię do tego bo jest o wiele lepsza wtedy z pewnością zmienisz zdanie o polskiej produkcji.

tomexior

Oryginał wyrywkowo oglądałem, zdania siłą rzeczy nie zmieniam. Serial jest bardzo dobry.

ocenił(a) serial na 5
gerd_fw

Popieram cię, mnie też serial bardzo sie podoba a wczoraj się tak uśmiałam że nie wiem. Moja mama też tam obejrzała go i także jej się podobał. Także nie rozumiem tej krytyki.

gerd_fw

mi również bardzo podoba się ten serial:) dobry humor i gra aktorska, zwłaszcza tytułowego Romana:) nie rozumiem, czemu serial ma aż tak niską ocenę. ale duzo ludzi od razu woli się nastawiać, że to tylko kopia amerykańskiej produkcji. nawet jeśli to i tak może być wg mnie dobrze zrobiona. poza tym zauważam, że największe wzięcie i tak mają telenowele... a takie fajne seriale mają niską oglądalność i przestają je kręcić, a szkoda, bo fajna komedia:)

ocenił(a) serial na 4
tomexior

Najlepsza była scena na pogrzebie jak Kasprzykowski zaczął czytać życiorys :D W każdym odcinku jest parę śmiesznych scen. Nie jest źle.
Co do oryginalnej wersji to oglądałem i jest świetna, o wiele lepsza od polskiej wersji ale co to w ogóle ma do rzeczy bo nie rozumiem?

Calcs

Chcię tylko powiedzieć, że polska wersja, czerpiąc z pierwowzoru i zachowując główne zręby oryginalnej konwencji, ma nadany trochę inny, może bardziej swojski charakter i myślę, że jest to zrobione zupełnie dobrze.

gerd_fw

Ja dałem 3/10, ale tylko ze względu na obsadę (Anna Seniuk i Joachim Lamża). Oni w pewnym kawałku ratują ten serial, ale nie zgadzam się z tym, że Aneta Teodorczuk-Perchuć była tutaj jedną z najlepszych, bo moim zdaniem właśnie ona była najgorsza.

gerd_fw

Mi też ten serial przypadł do gustu i nie wiem czemu tylu ludziom się nie podoba . Szkoda że go zdjeli i już nie bd. go dalej kręcić ;( . Najlepsi są Robert i tatuś :D A najgorsza według mnie jest Dorota ...

ocenił(a) serial na 2
Tymbarkowa_2

ja się z tobą zgadzam:) Dałam serialowi 2/10 dlatego że te żarty nie są śmieszne tylko tak żałosne że aż śmieszne:) Ale ogólnie można się odprężyć przy czymś takim:) hahahha TEDE wymiata:) (idiota!) hahahaha

ocenił(a) serial na 1
Tymbarkowa_2

Nie podoba się, bo jest do dupy

gerd_fw

a ile wam tvn zaplacil za wypisywanie tych bredni?

gerd_fw

Na Filmwebie od 5 stycznia i od razu 5 stycznia wychwala to gówno. Zero wiarygodności - ta sama akcja płatnych pajaców co teraz przy okazji Kac Wawa. Ale już mnie to wkur....

markowaw

Bzdury sączysz