PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624596}
2,8 2,2 tys. ocen
2,8 10 1 2242
Wszyscy kochają Romana
powrót do forum serialu Wszyscy kochają Romana

Nie mam za duzo czasu na seriale, wiec nie wiedzialam, ze kreca polska wersje "wszyscy kochaja Raymonda". Tamten serial swietny. Starzy boscy, zwlaszcza wszechwiedzaca mamuska i wiecznie znudzony tata. Jak zobaczylam polski odcinek zamarlam:))) Pozniej dowiedzialam sie, ze to niby polska odpowiedz na swietny amerykanski serial. I wtedy odkrylam urok tej komedii bo ryknelam smiechem:) W zyciu bym nie pomyslala, ze te 2 seriale maja cos wspolnego. A gra aktorska? Coz. Kasprzykowski po raz kolejny nie przypadl do gustu widzom. Moze i chlopak ma zmysl komediowy we wlasnym towarzystwie, bo czesto taka opinie slyszalam, ale do serialu komediowego chlopak sie nie nadaje. A Pani Todorczuk...juz sztywniej sie nie da? W jednym odcinku parsknela smiechem, a Roman jej powiedzial, ze ja kocha (ten akurat ogladalam). Piekny pokaz sztucznego, wymuszonego, nienaturalnego smiechu:) Dziwi az tak wysoka ocena. Rozumiem, ze przez aktorow grajacych rodzicow Romana. Bo innego wyltumaczenia niestety nie mam. Porazka na calej linii. Ogladac sie tego nie da. To i tak malo powiedziane. Szkoda. Bo oryginal zajebisty:)