PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37512}
7,5 3,1 tys. ocen
7,5 10 1 3105
Wybrańcy obcych
powrót do forum serialu Wybrańcy obcych

Oglądałem już dwa odcinki i nie wiem czy mam oglądać kolejne bo ten serial jest dosyć dziwny. Nie wiadomo o co chodzi, wszystko się dzieje chaotycznie, całość trwa wyjątkowo za długo i nie wiem czy warto oglądać kolejne odcinki jeśli ma się w nich nic nie dziać ciekawego to po co to oglądać ? Chyba, że warto obejrzeć bo później będą ciekawe rzeczy ? Może ktoś mi pomoże w tej kwestii.

Axel

Dla mnie serial zaczyna sie ciekawie, narazie nic nie wiadomo o co chodzi, ale to lubie w filmach i serialach, oczywiscie najlepiej jak pod koniec sie wszystko wyjasnia. Spielberg raczej tego nie zepsul ;)

Ale mam pytanie: napisales 2 odcinki - tzn ze ten wczorajszy nie byl pierwszym ??? :/ bo wydalalo mi sie ze wczesniej tego nie reklamowali :/

AKU

No ten co był ostatnio to zdaje się, że był już drugi, bo wcześniej oglądałem też jeden... w tym pierwszym było, jak odnaleźli ten statek kosmiczny, który chcieli uruchomić w drugim odcinku.

ocenił(a) serial na 7
Axel

Wszystko się dzieje chaotycznie? Ja mam inne zdanie. Jak na razie fabuła i akcja są przeraźliwie proste. I zbyt nudne, flegmatyczne. Oczekiwałem czegoś lepszego. :( Może przynajmniej pod koniec coś się polepszy.

ocenił(a) serial na 7
Axel

Rowniez uwazam ze fabula jest dosc prosta. Obcy sa od samego poczatku odarci z tajemnicy. Przykladowo w X-files sami kosmici jak i tajemnicze organizacje (wojskowe? rzadowe?) ktore z nimi wspolpracowaly byly wielka niewiadoma, odkrywana bardzo powoli. Przez caly serial przewijala sie atmosfera wielkiego spisku i nie bylo do konca wiadomo kto jest po tej drugiej stronie. W Taken od razu jestesmy wprowadzeni w tajniki dzialania wojskowej organizacji, widzimy wyraznie latajace spodki, ufoki itd... nie ma miejsca na tajemnice.

ocenił(a) serial na 9
Axel

Zdecydowanie warto oglądac dalsze odcinki. Pierwszy totalnie mnie zawiódł ale im dalej ten serial się robi coraz lepszy !

ocenił(a) serial na 7
Axel

Serial może wydawać się haotyczny lub też niezrozumiały tylko i wyłącznie wtedy, gdy nieoglądało się go od pierwszego odcinka. Akcja jest troche wydłużona ale za to często skacze bardzo szybko w czasie do przodu i wciąż pojawiają sie nowi bohaterowie. Warto oglądać wszystkie odcinki tylko wtedy kiedy widziało się każdy poprzedni.