Wysłałem mejla do tvn z pytaniem i prośbą o emisji mini serialu "The Taken" to odpowiedzieli mi że w najbliższym czasie nie mają zamiaru tego emitować. Słowo "w najbliższym czasie oznacza - nigdy" Jestem załamany. Ale w przyszłości może jeszcze go puszczą. Jak ktoś wie coś na ten temat więcej prosze o kontakt.Pzdr.
A mi nie chcieli odpowiedzieć na maile które do nich wysłałem nt. TAKEN'a :/
Szkoda że go nie wyemitują ;(
Moż ejakas petycja. Ale i tak to nieprzejdzie. Pozostało nam tylko czekać i mieć nadzieje :(.
powiedz mi po jakim czasie tvn przysłało ci odpowiedź, bo ja też wysłałam meila i nie przychodzi mi odpowiedź
Przecież dzisiaj leci w telewizji na TVNie. Nie rozumiem - piszecie maile i nie wiecie że puszczą to?
To że puszczą to wiem. Ostatni mail do nich wysłałem w sprawie pory emisji serialu (że jest trochę za późno) i poraz kolejny nie odpowiedzieli :/
Acha... Faktycznie pora tragiczna. Pozdrowiam tego kto to ustalił... Pewnie chciał by serial zyskał jak największą widownię.
Jak pisałem do tvn odnośnie Taken czy będą emitować to mi odpowiedzieli że w najbliższym czasie nie. A na kolejne wiadomosci z mojej strony nie raczyli odpowidzieć...
PZDR
Ludki - zamiast tak dywagować, odpalcie sobie p2p i ściągnijcie wszystkie 9 odcinków z netu. Wcale nie musicie być zależni od ustaleń TVN-u (23:30 to zdecydowanie za późno).
Wszytkie 10 odcinków chyba ;] a co do pory emisji to dla mnie rybka nawet jak by był puszczany o 3:00 a.m to bym oglądał.
PZDR.
Szukam i nie mogę znaleźć. Jak masz link do torrenta do wszystkich odcinków to napisz. Z góry dzięki!
sa na torrenty.org wszystkie odcinki ripowane z Canal+ ja mam wsyztskie 10 odcinkow na kompie, serial rewelacja. jak ktos wie jakies sa jeszcze inne ciekawe seriale wspolczesne z tematyka podobna, jak roswell, Taken, tzn o kosmitach hehe to prosze o podpowiedz, tutaj lub na meila sloneczko23@gmail.com. pozdrawiam