PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37512}
7,5 3,1 tys. ocen
7,5 10 1 3105
Wybrańcy obcych
powrót do forum serialu Wybrańcy obcych

Wysłałem mejla do tvn z pytaniem i prośbą o emisji mini serialu "The Taken" to odpowiedzieli mi że w najbliższym czasie nie mają zamiaru tego emitować. Słowo "w najbliższym czasie oznacza - nigdy" Jestem załamany. Ale w przyszłości może jeszcze go puszczą. Jak ktoś wie coś na ten temat więcej prosze o kontakt.Pzdr.

ocenił(a) serial na 9
Marins

A mi nie chcieli odpowiedzieć na maile które do nich wysłałem nt. TAKEN'a :/
Szkoda że go nie wyemitują ;(

ocenił(a) serial na 10
Dexter

Moż ejakas petycja. Ale i tak to nieprzejdzie. Pozostało nam tylko czekać i mieć nadzieje :(.

użytkownik usunięty
Marins

powiedz mi po jakim czasie tvn przysłało ci odpowiedź, bo ja też wysłałam meila i nie przychodzi mi odpowiedź

ocenił(a) serial na 9

Na moje maile wcale nie odpowidają a wysyłam średnio raz na miesiąc.

Dexter

Przecież dzisiaj leci w telewizji na TVNie. Nie rozumiem - piszecie maile i nie wiecie że puszczą to?

ocenił(a) serial na 9
Szym

To że puszczą to wiem. Ostatni mail do nich wysłałem w sprawie pory emisji serialu (że jest trochę za późno) i poraz kolejny nie odpowiedzieli :/

Dexter

Acha... Faktycznie pora tragiczna. Pozdrowiam tego kto to ustalił... Pewnie chciał by serial zyskał jak największą widownię.

ocenił(a) serial na 10
Szym

Jak pisałem do tvn odnośnie Taken czy będą emitować to mi odpowiedzieli że w najbliższym czasie nie. A na kolejne wiadomosci z mojej strony nie raczyli odpowidzieć...
PZDR

ocenił(a) serial na 7
Marins

Ludki - zamiast tak dywagować, odpalcie sobie p2p i ściągnijcie wszystkie 9 odcinków z netu. Wcale nie musicie być zależni od ustaleń TVN-u (23:30 to zdecydowanie za późno).

ocenił(a) serial na 10
NYPD

Wszytkie 10 odcinków chyba ;] a co do pory emisji to dla mnie rybka nawet jak by był puszczany o 3:00 a.m to bym oglądał.
PZDR.

ocenił(a) serial na 5
Marins

Ostatecznie duzo ludzi ma magnetowidy i tym podobne.

NYPD

Szukam i nie mogę znaleźć. Jak masz link do torrenta do wszystkich odcinków to napisz. Z góry dzięki!

Polish

sa na torrenty.org wszystkie odcinki ripowane z Canal+ ja mam wsyztskie 10 odcinkow na kompie, serial rewelacja. jak ktos wie jakies sa jeszcze inne ciekawe seriale wspolczesne z tematyka podobna, jak roswell, Taken, tzn o kosmitach hehe to prosze o podpowiedz, tutaj lub na meila sloneczko23@gmail.com. pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
sloneczko23

Tak serial jest bardzo dobry z odcinka na odcinek staje sie coraz lepszy :)
PZDR