PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37512}
7,5 3,1 tys. ocen
7,5 10 1 3105
Wybrańcy obcych
powrót do forum serialu Wybrańcy obcych

myślicie, że Spielberg jakimi informacjami się inspirował? :D Pomijając wszelkie informacje w
internecie/książkach/filmach i odejmując wyobraźnię autora, kilka rzeczy naprawdę było
zaskakujących i w sumie mogłyby być takie teorie. Tak sobie myślę, że może rzeczywiście dorwał
jakiegoś 'rąbniętego' wojskowego? :D
Tylko bez głupich gadek w stylu 'to tylko serial, ufo nie istnieje'. Istnieje, nie istnieje, wyobraźnię
czasem warto podkarmić ;)

martynique_90

Ufo istnieje. ALe serial typowo oparty na tym co już opowiedziano lub napisano. Pierwsze odcinki zapowiadały super serial ale im dalej tym gorzej a szkoda.

marcin0218

istnieje, nie istnieje... jak dla mnie mocno propaguje Szaraków. Ale pytanie, skąd zaczerpnął niektóre informacje....^^

martynique_90

Ale na przykład jakie ? :) dla mnie nie był otm jakby nic nowego o kosmitach czego bym wczesniej nie słyszał :)

martynique_90

z tego co wiem to rozmawial z kosmita ktory podsunal mu wszystkie pomysly - patrz PAUL
:)

panhenson

a potem go zapłodnił? :D

martynique_90

moze nie tyle zasial a obsmarowal

panhenson

nadal uwazam ze powinnas obejrzec PAUL'a

panhenson

zobaczę, ale kiedy będę miała ostro porąbany humor... na trzeźwo nie przeżyję Szaraka o takich hollywoodzkich oczach :D

martynique_90

wróć... JA PIERNICZE co to jest hahaha, zobaczyłam zwiastun... dobra, to na pewno nie jest Szarak, to jakiś wyluzowany, amerykański nastolatek z wodogłowiem. Mogę oglądać... haha jezusie... wtf

martynique_90

:) luzak gosc i jara madzonge - pozdro

martynique_90

no i spielberg byl instruowany jak zrobic dobre sfy

panhenson

widziałam, w sumie nawet fajne :) Natomiast niezbyt widzę sens w doszukiwaniu się teorii spiskowych w popularnych filmach, które tworzyli ludzie z ogromną wyobraźnią, mający w domu internety...

martynique_90

https://en.wikipedia.org/wiki/J._Allen_Hynek

Był doradcą przy "Bliskich spotkania trzeciego stopnia" inspiratorem Archiwum X oraz tego serialu. Uchodzi za jednego z oryginalnych członków Majestic Twelve