PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618075}

Wybrani

Person of Interest
2011 - 2016
7,9 13 tys. ocen
7,9 10 1 12736
7,7 3 krytyków
Wybrani
powrót do forum serialu Wybrani

3x09

ocenił(a) serial na 9

Po obejrzeniu tego odcinka zmieniłem ocenę serialu z 9 na 10.
Naprawdę, im dalej tym lepiej. Brawo.

ocenił(a) serial na 9
Cedrik

No ostatnio akcja przybrała tak na sile, że mam wrażenie, że to już końcówka sezonu, a jesteśmy dopiero w połowie. Świetny serial.

ocenił(a) serial na 8
lostek815

Aż dziwne, że taka końcówka odcinka przypada na mid season finale a nie na finał :O Po trochu będę tęsknić :(

ocenił(a) serial na 8
Cedrik

Zgadzam się. Świetny odcinek i kompletne zaskoczenie na końcu...Chociaż wszystko wskazywało na to, że pożegnamy się z Fusco, a tu taka niespodzianka:(

ocenił(a) serial na 9
Dadelog

No właśnie. A Fusco okazał się nie tylko świetnym gliną (co było wiadome) ale cholernie twardym facetem, zaś Chapman świetnym aktorem. Jego twarz, kiedy dusił tego faceta... brrr...

ocenił(a) serial na 9
Cedrik

Albo te emocje jak żegnał się z synem przez telefon... Idealnie zagrane!

ocenił(a) serial na 9
Cedrik

zrobiłem to samo...

odcinek na poziomie Breaking Bad...

jeszcze płyną mi łzy po policzku...

ocenił(a) serial na 8
voltaire78

popłakałam się :(

ocenił(a) serial na 9
Cedrik

To całe uczucie między Johnem a Carter w tym odcinku było strasznie banalne, pod koniec ok.... ale w kostnicy to była jakaś żenada totalna. Wygląda jakby scenarzyści sobie wymyślili wątek 'ukrytej miłości' w ostatniej chwili.

Ale fakt jest taki że odcinek tak czy inaczej był ok i trzymał poziom.

ocenił(a) serial na 9
Shoka

Czy ja wiem?
Ja się zastanawiałem nad ich wzajemnymi relacjami od jakiegoś czasu - coś było na rzeczy :)

Shoka

Tak sie składa ze pocałunku nie bylo w scenariuszu, tylko sami aktorzy z tym wyszli. Tutaj jest wyjaśnione o co chodziło: http://tvline.com/2013/11/20/person-of-interest-season-3-why-carter-was-killed-o ff/ http://tvline.com/2013/11/21/person-of-interest-taraji-p-henson-leaving-carter-d ies/

ocenił(a) serial na 8
Shoka

Zgadzam się, że ten wątek miłosny strasznie naciągany i mam wrażenie że niepotrzebny.
John&Shaw - para idealna. SORRY

co do śmierci Carter - jak dla mnie zbyt "słaba". Powinna być z hukiem, w dodatku Simmons powinien się chować po kątach, gdyż każdy go szuka. A on strzela do policjantki pod komisariatem... Ale zaskoczenie było, przyznam, że też się spodziewałem śmierci Fusco.

Cedrik

Nie mogę się z tym zgodzić... O ile John i Carter to było zaskoczenie i to całkiem ciekawe to końcówka nabrała takiego obrotu spraw (w ciągu dosłownie kilku minut serialu, gdzie tempo jest równe) otrzymaliśmy zbyt wiele: John i Joss się całują, przymykają HR, Carter wraca na służbę jako detektyw i zostaje zabita. Dodać do tego okrzyk "No! Not today", który brzmi po prostu śmiesznie i ocena świetnego odcinka spada w dół o kilka oczek...

digital8

Chociaż motyw z dzwoniącą budką był znakomity. Mogliby jedynie śmierć Carter pokazać inaczej...