PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34958
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

kelly jako uczona

ocenił(a) serial na 9

lepszego wyboru co co do jej nowych mocy nie mogli zrobic:) Kelly jako rocket scientist jest przegieta:) i przez to jeszcze bardziej smieszna

ocenił(a) serial na 9
levus112

zgadzam się, jest najlepsza:)

ocenił(a) serial na 7
rozowa_pantera68

Dla mnie to dośc głupie. Przecież w ostatnim odcinku przyszli z kasą do ziomka od mocy i mieli dostac je spowrotem. Czyli w przypadku Kelly słyszenie myśli innych. Jeśli nie starczyło kasy na ową moc, to jak można było wymyślic, ze kupiła 'raket sajentist', przecież to debilizm. Czy tam Nathan i jego forma kobieca. No kórwa

era

Nie mieli dostać swoich mocy z powrotem. Może i chcieli, albo i nie chcieli, ale w każdym razie ich moce mogły zostać już wyprzedane komuś innemu. Więc może wybór Kelly jest dosyć... bezsensowny, ale może taki właśnie chciała. A co do Curtisa [nie Nathana] i jego kobiecej formy to sam w pewnym momencie powiedział że nie było już nic innego do wyboru.

ocenił(a) serial na 7
epizodyczna

Naiwne. Akurat fakt braku mocy Curtisa został wyjaśniony, jak powerman powiedzial 'sprzedałem go jakiemuś żydowi, mówił, że chce cofnąc się w czasie i zabic Hitlera' czy jakoś tak to było. Czego niestety kontynuację mieliśmy okazję oglądac we wczorajszym odcinku. Więc ja się pytam, co się stało z mocami Kelly, Simona i Nathana?

era

Co do Kelly... szczerze mówiąc nie chciałabym bez przerwy słyszeć myśli innych, więc nie dziwię się jeśli chciała ją zmienić. Nathan prawdopodobnie zobaczył swoją szansę w mocy łączącej się z oszustwami w kasynach, a Simon... może też uznał że niewidzialność jest mniej atrakcyjna od obecnej mocy, lub też - jak wyżej wspomniałam - jego pierwotna moc zostala sprzedana. Przypadku Alishy chyba nie muszę tłumaczyć.

epizodyczna

Wydaje mi sie, że Simon wcale nie sprzedawał swojej mocy...
A Kelly naprawdę jest urocza. 'Ah em fokin Rockin Scientist' ♥.

_Lillith

Więc dalej może być niewidzialny? Chyba w 2 czy 3 odc było pokazane jakby potrafił przewidywać przyszłość na krótką metę... może też ją zmienił, w sumie nie wiem... Co do Kelly to mam to samo zdanie ;p