Podobał mi się chyba jeszcze bardziej niż pierwszy. Chociaż było kilka dość dziwnych momentów. Jak np ten demon wziął broń w barze i zaczął się palić. Albo w klubie.
Siostry mają fajną relacje ale bardziej chyba lubię Weverly. Miała fajną scenę z tą policjantką chociaż nie wiem czy idą z tym w dobrą stronę.
Doc Holliday lubię takie postacie z tajemniczą motywacją i czekam na więcej scen z nim. Ciekawe czy połączy siły z Wynonną, bo wiadomo pocałunek ma być.
Myślicie że zrobią drugi sezon?
gdzie oglądałeś 2 odcinek i czy z napisami /, jeśli tak to podasz :) jestem na razie po pilocie i jako Fan stacji SYFY Ty sol22 widzę też po kojarzę nick z magicions , miło mi się ogląda ,chociaż nie jestem obiektywny gdyż killjoys , mag , dominion defiance bardzo lubię ten gatunek ,
od początku serialu zastanawiałem się skąd ja znam tę aktorkę , nagle bum , przecież grała w serialu Słyszący myśli jako dziewczyna Tobiego a teraz w serialu Damien którego też jestem wielkim fanem :) Obsada widzę nie za bogata , kilku aktorów , mało znanych ale zobaczymy co będzie nie mogę się po 1 odcinku wypowiadać :)
Oglądam na zagranicznych stronach ale jak wpiszesz tv Series online to drugi link jest do strony z serialami z napisami polskimi. Aktorzy znani z produkcji Kanadyjskich raczej.