bardzo mi się podobał i czekam na więcej.
Takie trochę nie z tego świata ale wydawało mi się zabawniejsze. Relacja sióstr fajnie pokazana. Gówna bohaterka świetna. Tylko o co chodziło z tym gościem w staromodnym ubraniu?
Podoba mi się też że ten policjant wie.
Czy jakakolwiek grupa wzięła się za tłumaczenie tego czy nawet nie czekać na napisy i pobierać eng?
Haveny - bad_magick, czyli ja. :) Wrzuciłam suby w sieć mniej więcej wtedy, jak napisałeś koment. :)
Tak wiem i myślę że on dużo wniesie do serialu. Zwłaszcza oglądając zapowiedzi nowych odcinków. A serial ogólnie wygląda super
Dla mnie osobiście pierwszy odcinek słabo a porównanie do Nie z tego Świata nie na miejscu. Nie wiem moze serial się rozkręci ale dla mnie główna aktorka irytująca, zero humoru, relacja sióstr jak na razie bez chemii. Cała historia jakaś taka naciągana, wszystko sztuczne i płaskie. Jednak to dopiero pierwszy odcinek wiec nie oceniam całości. Poczekam obejrzę jeszcze kilka moze sie rozkręci. Na razie dałabym 4. Nie zainteresowało mnie na tyle, że czekam na kolejny odcinek, jak będzie to obejrzę a jak nie to bez znaczenia.