PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10038717}
6,0 25 tys. ocen
6,0 10 1 24634
5,4 19 krytyków
Wzgórze psów
powrót do forum serialu Wzgórze psów

Czy w Polsce nie da się stworzyć serialu, w którym Polacy nie byliby alkoholikami, nierobami, obdartusami, śmierdzielami, gwałcicielami, głupkami i wulgarnymi oprychami? Dlaczego polski podatnik finansuje kolejne pseudo dzieła, w których Polak jest przedstawiany jako produkt nawet nie klasy b ale raczej c. Ja wiem, że Polską rządzą ludzie mający swoje korzenie w Izraelu, cała reżyserska brać stamtąd pochodzi, im zależy na takim przedstawianiu Polaków, ale dziwi mnie to, że polskie społeczeństwo dofinansowuje takie netflixowe gnioty z własnych podatków. To klasyczny przykład syndromu sztokholmskiego.

miko1980

Dokładnie tak! Oglądam serial

Justyna_Mroz_2

Dokładnie tak! Oglądam serialami się irytuje że pokazują Polskę której nie ma!!!! Tak nie wyglądają małe polskie miasta! Nie są to mroczne miasta pełne nieudaczników, morderców i niewyjaśnionych zbrodni. Kto to wymyśla!!!! Po co powielać taki obraz Polski! W małych polskich miastach ludzie żyją szczęśliwie, na bardzo dobrym poziomie a mieszkańcy sa wykształceni i nowocześni! A nie zacofani, bezrobotni i uzależnieni. Dramat.

ocenił(a) serial na 5
desperados02345

Jaki podatnik znowu? Netflixa nie finansują polskie podatki..

marcelag

PISF daje pieniadze na produkcje Netflixa.

ocenił(a) serial na 6
desperados02345

Z jednej strony to po prostu urok seriali kryminalnych, i my możemy powiedzieć, że np Skandynawia jest nieźle patologiczna po serialach jakie oni tworzą, ale masz trochę racji - scena festynu w ostatnim odcinku i ciuchy ludzi - to przegięcie: młody Jasiek w jakiejś bluzie z dlugim rękawem i kołnierzykiem, gość w bordowej marynarce i wzorzystym krawacie, babka w bluzce w kratę i spódnicy w kółka - nie, ja tego nie kupuję, to wygląda jak podróż w czasie 35 lat wstecz....