PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=170285}

Xiaolin - Pojedynek mistrzów

Xiaolin Showdown
2003 - 2006
7,3 3,5 tys. ocen
7,3 10 1 3479
7,2 5 krytyków
Xiaolin - Pojedynek mistrzów
powrót do forum serialu Xiaolin - Pojedynek mistrzów

oglądam w wersji angielskiej odcinki ale nie rozumiem jakie zamiary Chalse Lee (wiem ze zle napisalam) ma wobec Omiego :)...

użytkownik usunięty
Avion

On sie nazywa Chase Yang drogie dziecko... =_= Ja sie pytam skad wy takie głupoty bierzecie. A teraz odp. na twoje pytanie: Jest za dużym spojlerem, żebym to tu pisała... Jak nei chce ci się szukac to podpowiem ci tylko, ze wszystko sie wyjaśnia w ostatnich odcinkach drugiej seri.

ocenił(a) serial na 7

a wiec drogie dziecko faktycznie w angielskiej wersji jest yong.. ale na polskich stronach jest lee... ale niech bedzie yong... teraz to juz sama wiem.... ... skoro dajesz takie odpowiedzi ... lepiej cicho siedz... :P

użytkownik usunięty
Avion

Drogie dziecko... Co do imienia... To w tej chwili obie zrobiłyśmy błąd, bo nie jest żaden yang ani yong, tylko Young a polska wersja językowa mnie nie interesuje (co to za chore zwyczaje, zeby spolszczać ang. imiona i nazwiska O_O).
I co do twojego elokwentnego "lepiej siedź cicho", to ci dziecko powiem, że skoro ci tak zalezy to moge ci zaspojlerować i opowiedziec cała historie... Ale czy nie lepiej troche poczekać i samemu się dowiedzieć? A tak btw. nie wiem czy wiesz (pewnie nie), ale forum do tego służy, że każdy może się wypowiadać więc w ogole taką odp. dajesz tylko dowód swojego ograniczenia.
Ale w sumie co ja się czepiam... Pewnie masz 14 lat... ech...
Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Avion

Btw. sprawdziłam to i nie wiem skad ci się uroiło to Lee... Nawet w polskiej wersji językowej jest Young... Zamiast zmyślać jakieś bajki, naucz się przyznawać do błędów... Zwłaszcza do tak mało istotnych, bo to śmieszne jest...

heh - odezwała się 15-to latka :/ - na wstępie to ta dziewczyna napisała że "wiem że źle napisałam" więc z łaski swojej myśl zanim zaczniesz się kogoś czepiać. Po drugie forum jest od dyskusji na konkretny temat, a skoro Ty nie chcesz udzielać odpowiedzi a Twój udział w tej dyskusji ogranicza się do bezkonstruktywnej i nic nie wnoszącej krytyki osoby Ci nie znanej to lepiej dla Ciebie i całego otoczenia jak naprawdę "będziesz cicho".
Z łaski swojej proponuje byś wreszcie zaglądneła do netykiety (netykieta.dlawas.pl). Wiem, że to długie, nudne i trudne ale jest tam wyraźnie napisane iż nie wolno nikogo określać jakimkolwiek przezwiskiem ("drogie dziecko" np) jeśli nie masz absolutnej pewności kto jest po drugiej stronie. Twoje zachowanie jest aroganckie, prymitywne i wybitnie nie na miejscu - radze Ci dobrfze się nad nim zastanowić.
Po trzecie zamiast oskarżać kogoś o kłamstwo lepiej zachowaj odrobine kultury osobistej i spytaj się skąd ona ma te źródła - gdyż może się okazać że ma racje a Twoja bezpodstawna obraza była wynikiem zwykłego lenistwa gdyż nie chciało Ci się sprawdzić oraz niezdolności do przyznania komuś racji.

Zazwyczaj nie zabieram głosu w dyskusjach które mnie bezpośrednio nie dotyczą (ani moich zainteresowań) jednak gdy widze wypowiedzi tego typu osobników to normalnie krew mnie zalewa. Inteligencja schodzi na psy!

ocenił(a) serial na 7
Aneczka

powiem tak, faktycznie teraz spojrzalam na strone i faktycznie pisalo Yang, ale dam sobie ręke uciąć ,że pisało Lee, ale cuz nie moge tego udowodnic (może ktoś poprawił) ... dla twojej wiadomosci jestem starsza...