PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=672836}
7,5 1,4 tys. ocen
7,5 10 1 1376
Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru.
powrót do forum serialu Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru.

kontynuacja?

użytkownik usunięty

wiadomo cos o kontynuacji?

ocenił(a) serial na 10

Na ten moment wiadomo tylko tyle, że 27 października ma wyjść OVA. Wątpię, że jest w planach 3 sezon, a jeśli już on miałby być to na pewno nie w tym roku.

użytkownik usunięty
Konucci

hehe; za 3 dni bylby rowny rok od monetu kiedy dalem ten post :D - no szkoda szkoda bo fajna seria byla

ocenił(a) serial na 10

Nadzieja umiera ostatnia xD

ocenił(a) serial na 9
Konucci

A jednak nie umarła :D Wczoraj ogłoszono, że wychodzi 3 sezon. Tyle czekania i proszę bardzo https://www.thenerdmag.com/oregairu-season-3-anime-announced/
No to jestem teraz ciekaw jak ta cała historia się skończy bo to w końcu moje ulubione anime xd

Ozzy234

A już 10 kwietnia pierwszy odcinek trzeciego sezonu ❤

ocenił(a) serial na 9
xBrytan

Można by powiedzieć, że rychło w czas. Czekam już cztery lata, a niektórzy pewnie dłużej ;)

Ozzy234

wierząc MALowi i Filmwebowi czekam od 16 kwietnia 2016 roku cholera w końcu będzie można sobie to zrewatchować, bo mam niemalże same miłe wspomnienia z tą serią.

ocenił(a) serial na 9
xBrytan

Przełożyli premierę. Możliwe, że będzie dopiero na lipiec :(

Ozzy234

Najpierw Re:Zero a teraz Oregairu :/ Masakra w przeciągu chwili zacząłem mieć ten sezon wiosenny gdzieś. Najbardziej boli to, że nie napisali na kiedy przenieśli więc bardzo prawdopodobne, że nawet w lipcu nie dostaniemy S3

ocenił(a) serial na 9
xBrytan

Przesunęli to na lipiec, ale będąc szczerym uwierzę dopiero kiedy zobaczę pierwszy odcinek. Skoro byli w stanie przesunąć premierę na dwa dni przed jej początkiem, nie zaskoczy mnie kolejne przesunięcie w lipcu. Ostrożność przede wszystkim ;)

Ozzy234

Prawda np. takie pięcioraczki zostały już przesunięte bodajże trzeci raz, więc ostrożności nigdy za wiele.