PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628769}
7,6 287  ocen
7,6 10 1 287
Yeon-in-eui Hyang-gi
powrót do forum serialu Yeon-in-eui Hyang-gi

drama ponad inne

ocenił(a) serial na 10

Ta drama ma wiele wątków, być może ze względu na moją własną sytuację, ale dla mnie ta historia stała motywem przewodnim w życiu. Sięgam po nią zawsze gdy potrzebuję otuchy. Wątek "bucket list" został ujęty w wyjątkowo subtelny i realistyczny sposób, nie jak te które obserwowałam w innych historiach o spełnieniu niemal wyśnionych marzeń, a właśnie tych które ostatecznie są częścią nas samych, niespełnionych pragnień. Gra aktorska, może to tylko drama, ale takiej gry aktorskiej nie widziałam chyba nigdy. Lee Dong Wook oraz Kim Sun-ah sprezentowali nam całe wiadro najróżniejszych uczuć i emocji, z każdym odcinkiem coraz silniejszych. Niezaprzeczalna jest również chemia jaka panowała między nimi. Każdy watek w tej dramie jest na wysokim poziomie. Przynajmniej ja się nie nudziłam przy trzecio czy drugoplanowych wątkach. Drama ma wyważony i bardzo wzruszający koniec.

martiniss

Czy tą drame można obejrzeć gdzieś z polskimi napisami? Czy oglądałaś z ang. napisami?

ocenił(a) serial na 10
natib

Wiekszosc dram ogladam z angielskimi napisami (np. Od grupy tlumaczacej withs2).

ocenił(a) serial na 8
natib

jak jesteś dalej zainteresowana tą dramą, to po polsku możesz ja zobaczyć na: http://www.viki.com/tv/4041c Polecam, jest piękna! :)

ocenił(a) serial na 10
magda27074

dokładnie - jest piekna ... ja też polecam - chcę się jakoś tak bardziej żyć po niej!! :) ... pomimo iż też poryczłam się nie raz ...

rhotka

Ja właśnie jestem przy 13 odcinku ,więc zbliżam się do końcówki . No coż.. podejrzewam jak to się zakończy ,ale muszę przyznać, że to jedna z najlepszych dram z jakimi spotkałam się do tej pory o ile nie najlepsza. Zgadzam się , co do wspaniałej gry aktorskiej . Muzyka również idealnie wkomponowana, chociaż nie porywająca . ;) Drama poruszająca i głęboka . Polecam każdemu .