Nie ma jeszcze oficjalnego stanowiska stacji FX - serial dopiero wczoraj się zakończył, więc dajmy im chwilę :)
Wiadomo jednak dwie rzeczy:
* Oglądalność nie była nadzwyczajna - np. emitowany chwilę wcześniej Married miał lepsze notowania (choć może późniejsza pora też odgrywa tu znaczenie), a chociażby serial Legit w pierwszym sezonie miał oglądalność niewiele wyższą i dostał zamówienie na kolejny sezon.
* Twórca serialu (Stephen Falk) w jednym z wywiadów podsumowujących pierwszy sezon, mówił o wizji drugiego sezonu - oczywiście nie zdradził nic nowego, tylko raczej podsumował to z czym zostawił nas ostatni odcinek pierwszego sezonu i tak trochę nagabywał co by było gdyby serial dostał drugi sezon. To jeszcze jednak za mało, aby móc przewidywać dalsze losy serialu.
Ja osobiście jestem dobrej myśli ;)
Kawał dobrej rozrywki. No! Szkoda by było!
W jakimś trailerze była scena jak Gretchen myje zęby szczoteczką Jimmiego. Tej sceny nie było w żadnym odcinku, więc albo była wycięta albo pochodzi już z 2 sezonu :]
Faktycznie. Lepiej je oleję, bo to, czego nie zrozumiałem w oryginale, w ogole mi się nie przyda w ostatecznej ocenie serialu.
Dzięki, Eowino
Są napisy angielskie. I do nauki a nie siedziec na kanapie. Piekne mamy spoleczenstwo same roszczenia.
Wiesz, chciałbym, zeby ten Twój wpis o roszczeniach był ironią, takim celowym przesadzeniem. Jeśli nie, to jest mi przykro, ze tak łatwo oceniasz i z takim gniewem. Poprosiłem tylko o radę - nic więcej.
W większości serwisów o tym pisali np. tutaj http://tvl ine.com/20 14/09/30/youre- the-worst-renewed-married-season-2-fx/
Działa, do usunięcia są trzy spacje. Zawsze można też wpisać "worst" w wyszukiwarkę i iść do newsów z 30-09 jak jest podane w linku - teraz to jest na górze drugiej strony wyników wyszukiwania. Anyway, źródło jest poprawne.