Złotopolscy

1997 - 2010
3,3 19 tys. ocen
3,3 10 1 18651
2,7 3 krytyków
Złotopolscy
powrót do forum serialu Złotopolscy

A czy Ty umułeś/aś dziś rączki ?

ocenił(a) serial na 10

ojej, chyba nie. gdyby Dionizy żył... to by napewno do tego nie dopuścił.

użytkownik usunięty
zzzzzzzzzzzz

No to na co czekasz ? A co będzie, gdy przyjdzie Rysio, a Ty będziesz mieć brudne rączki ? Wiesz, że Rysio ma w oczach lasery i zieje ogniem. Bez problemu Cię unicestwi...

Proszę tutaj nie mieszać ś.p. Pana Henryka Machalicy. Postać Dionizego, którego odtwarzał jest/była moją ulubioną z tego serialu.

Pozdrawiam serdecznie

ocenił(a) serial na 1

Rick ja również lubiłem Dionizego. Szkoda, że już go nie ma. Mimo, iż Henryk machalica był przywódcą naszego wrogiego serialu, to czułem do niego szacunek i sympatię. Teraz nikogo nie szanuję w Złotopolicach!!!

SPALIĆ ZŁOTOPOLICE!!!

ocenił(a) serial na 10

ok, bez przesady. u mnie w mieście dionizy jest postacią wilu powiedzonek i nie ma w tym nic zdrożnego. przeciwnie- tak wyrażamy swój szacunek do niego. apropos tez był moją ulubioną postacią. teraz najbardziej lubię Józka i Elżunię.

Ja dzisiaj myłam rączki kilka razy... Ku chwale przewodniej maksymie Rysia!

pomyliłeś seriale, tu się myje ręce gnojem.

użytkownik usunięty
kazya

Wcale nie pomyliłem seriali. To było hasło propagandowe w wojnie pomiędzy klanem "Klanu" (Zjednoczonym Klanowym Komitetem Rewolucyjnym) , a klanem "Złotopolskich" (Front Walki z Klanem). Ale rację Ci przyznam, tu się ręce myje gnojem..

użytkownik usunięty

Oczywiście, że tak. Jakbym mógł o tym zapomnieć? He, he, he, he, he, he, he, he ;-)