najlepszy polski serial...aktorzy graja super...szkoda, że nie ma więcej takich seriali...mam nadzieję, że jeszcz jakiś czas poleci.....
różnica - a raczej przepaść
coś te nasze opinie na temat tej telenoweli się różnią ....
Zgadzam sie
Tez podzielam Twoja opinie o Zlotopolskich.Nie lubie tego serialu,i szybko przeskakuje kanal,gdy leci w TV
na siłę
Ten serial wygląda tak jakby go na siłe kręcili - no bo ma oglądalność oczywiście :( robię doładnie to co Ty gdy na to trafię!
a mi...
podoba się...zapewne jest o niebo lepszy od kiepskich, Graczyków czy jeszcze innych beznadziejnych seriali...wiadomo, że jest juz tyle odcinków, że sami nie wiedzą co jeszcze pokazać...ale nawet posmiać sie można.
A w szczególnosci podziwiam gre aktorską...Marcysia jest bezbłedna!
sama przyznałaś
no i sama przyznałaś - że kręcą na siłę, a z czego tu się śmiać?
śmiać?
z zabawnych scen w filmie....a jest ich wiele i z zabawnej gry aktorów...oj, chyba wcale nie oglądasz! To widać!
nie prawda
odcinków to było już całe mnóstwo - a ja bez bicia się przyznam, że fanem nie jestem więc nie oglądam - ale kilka razy mi się zdarzyło tak od początku do końca obejrzeć - no i wiele razy po kawałeczkach minutowych - ale mimo wszystko to co widziałem nie rozśmieszyło mnie za bardzo
to nie komedia...
są sceny naprawdę śmieszne....cóż temat rzeka i mozna by wiele dyskutować...a i tak każdy ma swoje zdanie...
Dobrze, że przynajmniej wiesz o czym jeste ten serial....
wiem
wiem wiem - ale pokaż mi kogoś kto nie wie? i wiem, że to nie komedia! serial, a raczej tasiemiec, ma być, z założenia twórców, chyba czymś w rodzaju magnesu na wiele grup wiekowych i to się im raczej udaje - zresztą podobnie jak w klanie ...
i nie zachęciło
i nie zachęciło do dalszego uważnego oglądania kolejnych odcinków..
ojej
przecież coś trzeba w tym życiu oglądać...a czasmi można cos ciekawego się dowiedziec...no tak raz na 50 odcinków...podobnie jak i w pozostałych tasiemcach...całe szczęście , że te odcinki są krótkie i tylko w weekendy...
A właściwie nawet, gdy nie ogląda się 10 czy nawet 20 odcunków i tak można się połapać o co chodzi...itp
coś trzeba
a wiesz, że jak czytałem Twój komentarz to chciałem wspomnieć , ale mnie uprzedziłaś , że właśnie - można oglądać raz na 25 odcinków i tak wiadomo o co chodzi - u nas, w tych naszych telewizjach, ostatnio coś narzekają na brak pomysłów, z małymi wyjątkami ...
więc
wszystko już wiadomo...tasiemiec, z poczuciem humoru - naciagany, którego nie trzeba całego oglądac...
P.S. Zaraz nas ktos pogoni
Pozdrawiam
i dobrze
i dobrze, że każdy ma inny gust bo inaczej było by nudno - i dyskusji by nie było ...
choć jest prawdą
że teraz to kręcą ten serial już na siłę...i chyba nie tylko ten
co zrobić ?
klan - złotopolscy - kiepscy - graczykowie - miodowe lata itp - dużo jest tego - ale co zrobić - ludzie oglądają - i jeżeli nagle nie przestaną to będą kręcić do końca i jeszcze dłużej
Moze trace
Z poczatku ogladalam seriale polskie , Graczykowie sa nie do strawienia,to samo Kiepscy
Zlotopolskich jeszcze na poczatku mozna bylo ogladac,z czasem poprostu zrobil sie ckliwy i lekko nudnawy.
Ostatnio przyznaje nie ogladam,a moze przez to trace ,nie wiem
wbrew
oj nie tracisz - jestem tego pewien - no i czasu nie tracisz :) a tak poza tym to postępujesz wbrew modzie :)
To ise narazilam
Oj to sie narazilam swoim komentarzem nie jednemu a raczej nie jednej,bo kobiety z reguly lubia te seriale.
No coz,bywaly dobre seriale w Polsce jak "Stawka wieksza niz zycie".Czterdziestolatek",czy bardzo dawny z zamierzchlych czasow "Czterej pancerni i pies.
Mozecie sie smiac z trego co tu pisze ,ale ogladajac po latach ten serial z zaskoczeniem stwierdzilam ze nie byl zle zrobiony.Moze po latach powiem to samo o Zlotopolskich,szkopul w tym ze nie moge tego serialu ogladac i nie bede miala porownania
ej Beta chyba nie mówisz powaznie?
Słuchaj czytałam wiele Twoich komentarzy i wydawało mi się, ze nie wyglądasz na osobę, która mogłaby lubic taka chałe. bo jak mozna lubić np. Air Force One i Złotopolskich? To tak jakby lubić Millera i Rokitę! Wierzę, że to była tylko drwina....
dlaczego...
aby oderwać się od rzeczywistości czasami oglądam ten serial...podziwiam grę aktorów jak udją głupków...nie każdy tak potrafi...wiadomo, że serial nie ma w sobie nic wartościowego ale czasami można go oglądnąć...choć wiadomo, że odcinków jest juz masa, w kółko powtarzane i tak naprawdę to nie pamiętam od czego się zaczeło...i o co dokładnie chodzi...ale i tak uważam , ze jest to jeden z lepszych polskich seriali wart uwagi...no nie?
A inne filmy lubie bo każdy coś w sobie ma...zreszta chyba lubie tasiemce i częst je oglądam..pozdrawiam...
beznadzieja
jakoś w pewnym momencie zaczęło lecieć w TV kilka tego typu seriali. Żaden nie jest specialnie dobry, ale Złotopolscy to najnudniejszy serial spośród pierwszych tego typu produkowanych w Polsce :(
czy napewno najnudniejszy?
teraz i klan jest nudny...ale w złotoplskich to przynajmniej jeszcze jakieś smieszne sceny są...i naprawdę aktorzy są bezbledni...no właśnie...rzecz gustu..pozdrawiam
i chyba...
zawsze tak już jest - serial pododba sie na poczatku...ale im więcej odcinków i im dłuższy to tym gorsz, nudniejsz - czyli robiony na siłę...
pozdrawaim
Mogliby juz zakonczyc emisje Zlotopolskich w zwiazku z wejsciem do Unii i rozpoczac nowy serial, np. Europolscy ^^