PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92048}

Złotopolscy

1997 - 2010
3,3 19 tys. ocen
3,3 10 1 18588
2,4 5 krytyków
Złotopolscy
powrót do forum serialu Złotopolscy

super...

ocenił(a) serial na 10

najlepszy polski serial...aktorzy graja super...szkoda, że nie ma więcej takich seriali...mam nadzieję, że jeszcz jakiś czas poleci.....

ocenił(a) serial na 1
Beta

różnica - a raczej przepaść
coś te nasze opinie na temat tej telenoweli się różnią ....

Xzar

Zgadzam sie
Tez podzielam Twoja opinie o Zlotopolskich.Nie lubie tego serialu,i szybko przeskakuje kanal,gdy leci w TV

użytkownik usunięty
Nike_2

na siłę
Ten serial wygląda tak jakby go na siłe kręcili - no bo ma oglądalność oczywiście :( robię doładnie to co Ty gdy na to trafię!

ocenił(a) serial na 10
Xzar

a mi...
podoba się...zapewne jest o niebo lepszy od kiepskich, Graczyków czy jeszcze innych beznadziejnych seriali...wiadomo, że jest juz tyle odcinków, że sami nie wiedzą co jeszcze pokazać...ale nawet posmiać sie można.
A w szczególnosci podziwiam gre aktorską...Marcysia jest bezbłedna!

ocenił(a) serial na 1
Beta

sama przyznałaś
no i sama przyznałaś - że kręcą na siłę, a z czego tu się śmiać?

ocenił(a) serial na 10
Xzar

śmiać?
z zabawnych scen w filmie....a jest ich wiele i z zabawnej gry aktorów...oj, chyba wcale nie oglądasz! To widać!

ocenił(a) serial na 1
Beta

nie prawda
odcinków to było już całe mnóstwo - a ja bez bicia się przyznam, że fanem nie jestem więc nie oglądam - ale kilka razy mi się zdarzyło tak od początku do końca obejrzeć - no i wiele razy po kawałeczkach minutowych - ale mimo wszystko to co widziałem nie rozśmieszyło mnie za bardzo

ocenił(a) serial na 10
Xzar

to nie komedia...
są sceny naprawdę śmieszne....cóż temat rzeka i mozna by wiele dyskutować...a i tak każdy ma swoje zdanie...
Dobrze, że przynajmniej wiesz o czym jeste ten serial....

ocenił(a) serial na 1
Beta

wiem
wiem wiem - ale pokaż mi kogoś kto nie wie? i wiem, że to nie komedia! serial, a raczej tasiemiec, ma być, z założenia twórców, chyba czymś w rodzaju magnesu na wiele grup wiekowych i to się im raczej udaje - zresztą podobnie jak w klanie ...

ocenił(a) serial na 1
Beta

i nie zachęciło
i nie zachęciło do dalszego uważnego oglądania kolejnych odcinków..

ocenił(a) serial na 10
Xzar

ojej
przecież coś trzeba w tym życiu oglądać...a czasmi można cos ciekawego się dowiedziec...no tak raz na 50 odcinków...podobnie jak i w pozostałych tasiemcach...całe szczęście , że te odcinki są krótkie i tylko w weekendy...
A właściwie nawet, gdy nie ogląda się 10 czy nawet 20 odcunków i tak można się połapać o co chodzi...itp

ocenił(a) serial na 1
Beta

coś trzeba
a wiesz, że jak czytałem Twój komentarz to chciałem wspomnieć , ale mnie uprzedziłaś , że właśnie - można oglądać raz na 25 odcinków i tak wiadomo o co chodzi - u nas, w tych naszych telewizjach, ostatnio coś narzekają na brak pomysłów, z małymi wyjątkami ...

ocenił(a) serial na 10
Xzar

więc
wszystko już wiadomo...tasiemiec, z poczuciem humoru - naciagany, którego nie trzeba całego oglądac...
P.S. Zaraz nas ktos pogoni
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Xzar

nic dziwnego
każdy ma inny gust i inne filmy lubi.........

ocenił(a) serial na 1
Beta

i dobrze
i dobrze, że każdy ma inny gust bo inaczej było by nudno - i dyskusji by nie było ...

ocenił(a) serial na 10
Xzar

choć jest prawdą
że teraz to kręcą ten serial już na siłę...i chyba nie tylko ten

ocenił(a) serial na 1
Beta

co zrobić ?
klan - złotopolscy - kiepscy - graczykowie - miodowe lata itp - dużo jest tego - ale co zrobić - ludzie oglądają - i jeżeli nagle nie przestaną to będą kręcić do końca i jeszcze dłużej

Xzar

Moze trace
Z poczatku ogladalam seriale polskie , Graczykowie sa nie do strawienia,to samo Kiepscy
Zlotopolskich jeszcze na poczatku mozna bylo ogladac,z czasem poprostu zrobil sie ckliwy i lekko nudnawy.
Ostatnio przyznaje nie ogladam,a moze przez to trace ,nie wiem

ocenił(a) serial na 1
Nike_2

wbrew
oj nie tracisz - jestem tego pewien - no i czasu nie tracisz :) a tak poza tym to postępujesz wbrew modzie :)

Xzar

To ise narazilam
Oj to sie narazilam swoim komentarzem nie jednemu a raczej nie jednej,bo kobiety z reguly lubia te seriale.
No coz,bywaly dobre seriale w Polsce jak "Stawka wieksza niz zycie".Czterdziestolatek",czy bardzo dawny z zamierzchlych czasow "Czterej pancerni i pies.
Mozecie sie smiac z trego co tu pisze ,ale ogladajac po latach ten serial z zaskoczeniem stwierdzilam ze nie byl zle zrobiony.Moze po latach powiem to samo o Zlotopolskich,szkopul w tym ze nie moge tego serialu ogladac i nie bede miala porownania

ocenił(a) serial na 2
Beta

ej Beta chyba nie mówisz powaznie?
Słuchaj czytałam wiele Twoich komentarzy i wydawało mi się, ze nie wyglądasz na osobę, która mogłaby lubic taka chałe. bo jak mozna lubić np. Air Force One i Złotopolskich? To tak jakby lubić Millera i Rokitę! Wierzę, że to była tylko drwina....

ocenił(a) serial na 10
Mistyfikacja

dlaczego...
aby oderwać się od rzeczywistości czasami oglądam ten serial...podziwiam grę aktorów jak udją głupków...nie każdy tak potrafi...wiadomo, że serial nie ma w sobie nic wartościowego ale czasami można go oglądnąć...choć wiadomo, że odcinków jest juz masa, w kółko powtarzane i tak naprawdę to nie pamiętam od czego się zaczeło...i o co dokładnie chodzi...ale i tak uważam , ze jest to jeden z lepszych polskich seriali wart uwagi...no nie?
A inne filmy lubie bo każdy coś w sobie ma...zreszta chyba lubie tasiemce i częst je oglądam..pozdrawiam...

Beta

beznadzieja
jakoś w pewnym momencie zaczęło lecieć w TV kilka tego typu seriali. Żaden nie jest specialnie dobry, ale Złotopolscy to najnudniejszy serial spośród pierwszych tego typu produkowanych w Polsce :(

ocenił(a) serial na 10
Perlinka

czy napewno najnudniejszy?
teraz i klan jest nudny...ale w złotoplskich to przynajmniej jeszcze jakieś smieszne sceny są...i naprawdę aktorzy są bezbledni...no właśnie...rzecz gustu..pozdrawiam

Beta

jasne że rzecz gustu
ale z Klanem to masz racje- kiedyś oglądałam, a od 2 lat to taka kicha... :(

ocenił(a) serial na 10
Perlinka

i chyba...
zawsze tak już jest - serial pododba sie na poczatku...ale im więcej odcinków i im dłuższy to tym gorsz, nudniejsz - czyli robiony na siłę...
pozdrawaim

ocenił(a) serial na 1
Beta

Mogliby juz zakonczyc emisje Zlotopolskich w zwiazku z wejsciem do Unii i rozpoczac nowy serial, np. Europolscy ^^

ocenił(a) serial na 7
Beta

...