Mimo tego że po latach jak się ogląda pierwsze sezony może i jest taki lekko maślany, ale mimo wszystko jest to klasyk i świetnie pokazuję nie tylko przypadki z "Z archiwum X", ale też sylwetki bohaterów. Kochałem za małolata i kocham teraz. Zaczynam oglądać od 1 odcinka! ;)
Oglądam dziś cały dzień :) I jestem już przy końcówce 2 sezonu, fajne wspomnienia z niektórymi odcinkami :D
ja już jestem po wszystkich sezonach :):)
o no to ładnie Ci idzie :):), też tak miałam że jak się dosiadłam to sezonami oglądałam ...
serial do którego warto wracać
"Z Archiwum X"
Zapraszam do polubienia nowej strony na facebooku!
Pozdrawiam ;)
https://www.facebook.com/ZArchiwumXserial
Tak, już jestem w trochę więcej niż połowie 3 sezonu - mniej czasu to i to trochę wolniej idzie ;)
Tak Ci powiem szczerze, że chyba najgorszy z tych 3 co widziałem, ale w sumie jeszcze go nie skończyłem więc póki co nie będę mówił że na pewno najgorszy :) A Ty też zaczęłaś oglądać ?
ja już dawno skończyłam :P:P ale na pewno będę do niego wracać :P zaopatrzyłam się we wszystkie sezony.
Myślałem że znów zaczęłaś oglądać :) no to nieźle, nie myśl tylko oglądaj znów :D
wiesz co ostatnio o tym myślałam :):), bo na tele5 leci ale od 6 sez teraz to chyba już 7 sie zaczal i tak sobie pomyślałam, że zaczne :)
Też właśnie widziałem że albo na Tele5 albo na Pulsie - ma lecieć od 6 sezonu, szkoda że nie dali od 1 :/ nie rozumiem trochę tego, ale spoko że w ogóle dają ;)
no wiesz w sumie to serial był puszczany do 5 sezony i potem koniec więc brawo dla stacji tele5 za pokazanie Polsce :) ostatnich sezonów
na razie najgorszy, na niektórych odcinkach mocno się nudziłem niestety:( zobaczymy...jak to w 4 sezonie/