Z Archiwum X

The X Files
1993 - 2002
7,9 103 tys. ocen
7,9 10 1 102868
8,4 20 krytyków
Z Archiwum X
powrót do forum serialu Z Archiwum X

Mimo tego że po latach jak się ogląda pierwsze sezony może i jest taki lekko maślany, ale mimo wszystko jest to klasyk i świetnie pokazuję nie tylko przypadki z "Z archiwum X", ale też sylwetki bohaterów. Kochałem za małolata i kocham teraz. Zaczynam oglądać od 1 odcinka! ;)

therion16_2

No to miłego oglądania życzę:):)

ocenił(a) serial na 9
kam001

Oglądam dziś cały dzień :) I jestem już przy końcówce 2 sezonu, fajne wspomnienia z niektórymi odcinkami :D

therion16_2

ja już jestem po wszystkich sezonach :):)
o no to ładnie Ci idzie :):), też tak miałam że jak się dosiadłam to sezonami oglądałam ...
serial do którego warto wracać

kam001

"Z Archiwum X"

Zapraszam do polubienia nowej strony na facebooku!
Pozdrawiam ;)

https://www.facebook.com/ZArchiwumXserial

therion16_2

no i jak ?? 3 sezon zaczęty ?? :)

ocenił(a) serial na 9
kam001

Tak, już jestem w trochę więcej niż połowie 3 sezonu - mniej czasu to i to trochę wolniej idzie ;)

therion16_2

o no to ładnie :):)
i jak Ci się podoba 3 sezon ??

ocenił(a) serial na 9
kam001

Tak Ci powiem szczerze, że chyba najgorszy z tych 3 co widziałem, ale w sumie jeszcze go nie skończyłem więc póki co nie będę mówił że na pewno najgorszy :) A Ty też zaczęłaś oglądać ?

therion16_2

ja już dawno skończyłam :P:P ale na pewno będę do niego wracać :P zaopatrzyłam się we wszystkie sezony.

ocenił(a) serial na 9
kam001

Myślałem że znów zaczęłaś oglądać :) no to nieźle, nie myśl tylko oglądaj znów :D

therion16_2

wiesz co ostatnio o tym myślałam :):), bo na tele5 leci ale od 6 sez teraz to chyba już 7 sie zaczal i tak sobie pomyślałam, że zaczne :)

ocenił(a) serial na 9
kam001

Też właśnie widziałem że albo na Tele5 albo na Pulsie - ma lecieć od 6 sezonu, szkoda że nie dali od 1 :/ nie rozumiem trochę tego, ale spoko że w ogóle dają ;)

therion16_2

no wiesz w sumie to serial był puszczany do 5 sezony i potem koniec więc brawo dla stacji tele5 za pokazanie Polsce :) ostatnich sezonów

ocenił(a) serial na 9
kam001

Tak? A to tego nie wiedziałem ;) W takim razie zwracam honor :D

therion16_2

no tak bo zawsze urywało się na 5 sezonie max na 7

therion16_2

no i jak z tym oglądaniem ?? :)

ocenił(a) serial na 9
kam001

już po 3 zabieram się za 4 lada dzień :D

therion16_2

i co 3 nie za bardzo ??
w czwartym są perełki :) ale nie będę zdradzać :)

ocenił(a) serial na 9
kam001

na razie najgorszy, na niektórych odcinkach mocno się nudziłem niestety:( zobaczymy...jak to w 4 sezonie/

therion16_2

nie jest najgorszy - uwierz mi zmienisz zdanie jak zobaczysz wszystkie sezony :)