Po obejrzeniu wszytskich sezonów czyli 205 odcinków,moge smało stwierdzic,że ten serial to mega naciagany gniot. Z 205 odcinków na godna uwage może zasługuje 20-30 odcinków. Reszta to naciagane szmiry. Wyraźnie reżyserowi i scenarzyscie pomysłów na serial. Próbowano tutaj stworzyc odcinki w formie komediowej,co wychodziło żałosnie. Niektóre odcinki nie miały składu ani ładu. Ludzie którczy gineli we wczesniejszych odcinkach po jakimś czasie pojawiali sie ponownie. Niektóre odcinki były tak nudne,żę można było na nich zasnąć. Nie polecam. Mega Gniot !!!!!!!!
skoro uważasz, żeto gniot, to po co oglądałeś wszystkie 205 odcinków?. bie umiem odnaleźć w tym żadnej logiki.
jeżeli coś mi się nie podoba,poprostu nie oglądam dalej....i nie tracę czasu. a ty straciłeś go wiele. przyjmując żę każdy odcinek tra ok. godziny straciłeś ich aż 205, to daje ok 8,541(6) dnia.
Oświadczenie...
Wysuwam oficjalne oświadczenie na forum dyskusyjnym dla forumowicza ,,abydoweekendu,, na temat :dlaczego ogladałem wszystkie 205 odcinków.
A mianowicie ,zeby móc wydac jakąś opinie na jakis temat,trzeba ten temat poznać,więc w odniesieniu do filmu mógłbym teoretycznie zaprzestać oglądania na setnym odcinku,ale wtedy moja opinia nie mogła by sie odnosic do całości serialu,do wszytskich sezonów,bo pozostałem sto odcinków,mogłyby sie okazać super odcinkami,więc moja opinia byłaby niekompetentna,a po obejrzeniu całości moge śmiało powiedziec że to gniot,i tak jak wspomniałem w mojej wcześniejszej wypowiedzi nie polecam.
TRzeba byc neizlym kretynem aby ogladac ponad 200 odcinkow twierdzac ze to gniot. No pozostaje jeszcze jedna opcja, jestes nieudacznikiem zyciowym i nei masz pojecia co ze soba zrobic. Tak czy inaczej zal mi ciebie.
Ogarnij dzieciaku. Nie oglądałeś ani jednego odcinka i piszesz bzdury :) Nie wierzę, że na świecie istnieją debile, oglądający całe sezony twierdząc, że to gnioty. Chyba, że masz nierówno pod sufitem, co zresztą widać po poziomie wypowiedzi. Trolle są jednak wszędzie, powinien być jakiś aerozol na was.
Dziękuję, że przecierpiałeś tyle czasu przed ekranem wbrew swojej woli aby móc podzielić się z nami tak obfitą opinią.
nie zwracaj na niego uwagi on jest niedorozwiniety dobry serial uważa za gniot a gówniane filmy wychwala
on ma racje, na uwagę zasługuje pierwszy sezon i kilka innych odcinków. Po pewnym czasie teksty Muldera stają się nudne ,,szukam prawdy' ,,nie chcesz żeby ludzie poznali prawdę" ,,prawda" to najczęściej padające zwroty. Wplatanie odcinków komediowych ,jest ok mi niektóre się bardzo podobały :0,ale im dalej w sezony 8,9 tym gorzej a sezon 9 to już DNO totalne nie mówiąc o ostatnim odcinku gdzie Murlder zostaje skazany za zabicie super solidera. Ucieka w góry i tam prosi o rozmowę z mędrcem !! którym okazuje się palacz z rakiem ,tenże palacz zasiągając się wyznaje Scaly i Mulderowi prawdę !! buha ,zniszczyli ten serial tym zakończeniem !! .Natomiast wiele odcinków było dobrych , moim ulubionym jest opowieść o palaczu i scena kiedy Scaly próbuje wyciągnać matkę tych mutantów a tamta jej tłumaczy że nie wie co to matczyna duma !
Moim zdaniem sezon pierwszy jest bardzo niedojrzały, zalatuje troszkę myszką. Klimat ma zupełnie inny od reszty, może to pasuje części widzów. Sezon 2gi to mniej wpadek po drodze z odcinkami, więcej mocnych odcinków i... nadeszła złota era. Serial był w pełni swojej kreatywności, siły scenariusza i aktorstwa w sezonach 3-6. Sezon 7my to dość zauważalny spadek jakości, tak samo 8my. Sezon 9ty to porażka, zgadzam się.
Powinieneś od razu zakończyć dyskusję, która do niczego nie prowadzi. Niestety, sporo jest takich prowokatorów na filmwebie. PS. "Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem".
Ale za co czlowieka tak bluzgasz damianie? Za to ze wyrazil jakas tam swoja opinie na temat serialu , ktory nota bene madroscia nie grzeszy?
To jego zaatakowali i zaczeli obrazac "kretynie po co ogladales tyle odcinkow" itp a wiec kolo sie odgryzl, a pozniej wtargnales ty i rowniez ni z dupy ni ze sracza pojechales jak po zdechlym kocie.
Nie wiem skad si ebierze ta agresja i to mlode niewyzyte bydlo (nie mowie o Tobie konkretnie ale o wszystkich ktorzy wszczynaja te jatki).
Koles ma prawo napisac ze film jest gownem ale Wam wara od epitetow pod jego osoba.
Co do X files- pierwsze 5 sezonow ok, reszta-kibel.
Niestety poziom jego wypowiedzi jest zenujacy, wiec wyrazilem swoja opinie na jego temat w rownie prymitywny sposob. A pozniej widziales sam, ze koles pokazal, ze jest trollem.
Musze po części przyznać Ci racje.O ile pamiętam pierwszy sezon był fajny, fabuła miała jeszcze ręce, nogi i cień realizmu. Następne sezony, im dalej tym gorzej. Jakieś bzdury o pół-człowieku pół-nietoperzu i tym podobne.
jaki masochista lol zmusił sie do obejrzenia ponad 200 odcinków tylko po to żeby wydać opinie na jakimś portalu... na prawdę masz mnóstwo czasu.
Trzeba byc naprawde Debilem zeby uwarzac serial ktury mial i ma Miliony fanuw na calym swiecie za <Gniot> jak z archiwum x to gniot to jaki serial nim niejest ? Zeby ci sie niepodobal bys nieogladal 200 ocinkuw haha