PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36607}

Z Archiwum X

The X Files
1993 - 2002
7,9 102 tys. ocen
7,9 10 1 102204
8,2 22 krytyków
Z Archiwum X
powrót do forum serialu Z Archiwum X

Co sądzicie o tym odcinku? Jak ktoś nie kojarzy to już przypominam: szkoła z satanistyczną radą
rodziców oraz dziwna nauczycielka biologii, też satanistka.

Strasznie przypadł mi do gustu ten odcinek, szkoda, że nie został jakoś zakończony. Momentami
mnie przerażał ;D

mateyek24

Pamiętam ten odcinek jak za dzieciaka brat na VHS nagrał i ja później oglądałem, to też mi dreszczyk po plecach przeszedł. Ale dla mnie najstraszniejszy był zawsze Shapes (S01E19) Oglądałem to z 10 lat temu albo więcej na działeczce z kumplem w czasie wakacji na Polsacie bodajże. I tak jak wszystkie odcinki do końca byłem w stanie obejrzeć to Shapes nie miałem jakoś odwagi...:D.Dopiero jakiś czas później się przełamałem...Inny odcinek godny polecenia to Home(S04E02), ale może tam jeszcze nie dotarłeś to nie będę psuł Ci zabawy :)

boryskarasek

Obecnie oglądam S02E23, dziękuję za niepsucie zabawy, w takim razie

boryskarasek

Ja miałem tak samo z odcinkiem "Shapes". Gdy go oglądałem to miałem 15 lat i pamiętam, że wyłączyłem go podczas pogrzebu tego Indianina. Dopiero kilka lat temu przypomniałem sobie o tym odcinku i obejrzałem go do końca.

felek87

A ja tego odcinka kompletnie nie pamiętam, ale skoro piszecie, że robi wrażenie, to chyba sobie przypomnę :)

mateyek24

Moj ulubiony odcinek chyba. A ta babka od biologii przeazala mnie. Niezly klimat mial ten odcinek i ta szkola.