PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36607}

Z Archiwum X

The X Files
1993 - 2002
7,9 102 tys. ocen
7,9 10 1 102204
8,2 22 krytyków
Z Archiwum X
powrót do forum serialu Z Archiwum X

Zamierzam właśnie zobaczyć wszystkie odcinki X files po kolei. W przeszłości już parę widziałem ale nie było to regularne oglądanie. Najbardziej w pamięć zapadł mi odcinek z El
czupakabrą (nie wiem czy dobrze napisałem) pamiętam że był tam również niejaki.. "arlekin" tak pamiętam. Na 99% było to w X files. Jeśli ktoś coś kojarzy to proszę o info: tytuł
odcinka i sezon. Dzięki.

mk555

odcinek z El Chupacabrą to "El Mundo Gira" z 4 sezonu ale nie pamiętam żeby był tam "arlekin" :P w zasadzie to nie kojarzę go z zadnym odcinkiem X-Files.

mk555

Oo no to życzę ci powodzenia w oglądaniu, bo ja też od 3 tygodni oglądam od początku i jestem pod koniec drugiego sezonu :)

damian249

Cierpliwy jestem ;-)

mk555

Jak dobrze kojarzę serial ten pokazywała "dwójka" w piątkowe wieczory. Ech, pięknie się zaczynało weekend :)

Trzeba przypomnieć sobie ten serial, nie widziałem go kilkanaście lat...

Stary_Zgred

Też oglądam wszystkie odcinki po kolei. Jestem na drugim sezonie bodajże 10 odcinku. Będę wdzięczny jak moglibyście podać tytuł odcinka gdzie na początku dziewczyna wybiega na ulicę i zastyga z wypalonymi gałkami ocznymi czy jakoś tak, o kolesiu który wysysał tkankę tłuszczową z ofiar i kolekcjonerze włosów i paznokci. Te utkwiły mi w pamięci bo kiedyś w latach 90 oglądałem wybiórczo. Nie wspomnę już o "Home" ale ten udało mi się już odświeżyć :) Z góry dzięki.

Normaden

Kolejno to będą: sezon 5 - All Souls, sezon 3 - 2Shy, sezon 2 - Irresistible i znakomita kontynuacja w sezonie 7 - Orison.

maciowski

Dzięki stary :)

mk555

Ja również oglądam wszystkie po kolei :) Jak na razie jestem dopiero przy końcu pierwszego sezonu, ale już się tak wciągnęłam... :)