Zamierzam właśnie zobaczyć wszystkie odcinki X files po kolei. W przeszłości już parę widziałem ale nie było to regularne oglądanie. Najbardziej w pamięć zapadł mi odcinek z El
czupakabrą (nie wiem czy dobrze napisałem) pamiętam że był tam również niejaki.. "arlekin" tak pamiętam. Na 99% było to w X files. Jeśli ktoś coś kojarzy to proszę o info: tytuł
odcinka i sezon. Dzięki.
odcinek z El Chupacabrą to "El Mundo Gira" z 4 sezonu ale nie pamiętam żeby był tam "arlekin" :P w zasadzie to nie kojarzę go z zadnym odcinkiem X-Files.
Oo no to życzę ci powodzenia w oglądaniu, bo ja też od 3 tygodni oglądam od początku i jestem pod koniec drugiego sezonu :)
Jak dobrze kojarzę serial ten pokazywała "dwójka" w piątkowe wieczory. Ech, pięknie się zaczynało weekend :)
Trzeba przypomnieć sobie ten serial, nie widziałem go kilkanaście lat...
Też oglądam wszystkie odcinki po kolei. Jestem na drugim sezonie bodajże 10 odcinku. Będę wdzięczny jak moglibyście podać tytuł odcinka gdzie na początku dziewczyna wybiega na ulicę i zastyga z wypalonymi gałkami ocznymi czy jakoś tak, o kolesiu który wysysał tkankę tłuszczową z ofiar i kolekcjonerze włosów i paznokci. Te utkwiły mi w pamięci bo kiedyś w latach 90 oglądałem wybiórczo. Nie wspomnę już o "Home" ale ten udało mi się już odświeżyć :) Z góry dzięki.
Kolejno to będą: sezon 5 - All Souls, sezon 3 - 2Shy, sezon 2 - Irresistible i znakomita kontynuacja w sezonie 7 - Orison.