PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36607}

Z Archiwum X

The X Files
1993 - 2002
7,9 102 tys. ocen
7,9 10 1 102204
8,2 22 krytyków
Z Archiwum X
powrót do forum serialu Z Archiwum X

Witam, oglądałam "Archiwum X" jako dziecko i do teraz mam w pamięci urywki pewnego
odcinka, który bardzo chciałabym obejrzeć ale nie potrafię go znaleźć. Może ktoś z Was mi
podpowie?
Pamiętam, że fabuła kręciła się wokół takiego faceta, który miał jakby taką chorobę że jak
czegoś dotknął i potem ktoś inny dotknął tego samego to ten ktoś zamieniał się w takie
rozkładające się zwłoki czy coś takiego, miałam chyba 8 lat wtedy może kapkę więcej więc
możliwe, że nieco dopowiedziała moja wyobraźnia ale mniej więcej o tym był odcinek. Rany
jesli ktoś mi powie który to odcinek to będę baaaaardzo wdzięczna. Pamiętam jeszcze, że
znaleźli chyba jedne takie zwłoki w jakiejś publicznej toalecie czy coś takiego i oni za tym
facetem z ta chorobą jeździli bo on chyba nawet sam nie wiedział że ją ma. ehh

pasikonik1990

Moim zdaniem El Mundo Gira, 4x11.

sisterspooky

Dzięki, nie wiem sama czy to ten odcinek, gdyby ktoś jeszcze skojarzył co innego bardzo proszę:D

pasikonik1990

sisterspooky ma rację - to ten odcinek :)

damian249

Hej! Poszukuje odcinka w którym Scully strzela sobie w głowę. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam:-)

annelisse

Kojarzę jak na razie jedynie Kitsunegari 5x08.

sisterspooky

Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam:-)

damian249

obejrzałam sobie dzisiaj ten odcinek ale szczerze pisząc to on baaaardzo ewoluował w mojej pamięci przez te wszystkie lata od kiedy go widziałam:D. Dzięki za pomoc:)

pasikonik1990

We Fringe było coś podobnego, człowiek-cień.