Nie mogliby tego serialu puścić na jakimś programie z tej cyfrowej telewizji? Tak chciałbym wrócić
do tego serialu od początku^^, a na internecie oglądanie po prostu nie mam czasu...
No a o jaką cyfrową telewizję CI chodziło, Tele5 jest chyba wszędzie dostępny na kablówkach i na cyfrówce
Chodzi o tą, jaką weszła zamiast analogowej, nazywa się chyba "cyfrowa", chociaż sam nie wiem^^
Gdy oglądam seriale w Tv robię sobie zadania domowe... A internet jest mi potrzebny do zadań... Czy wszystko jasne jak słońce?
To znaczy, że oglądając film w TV jednocześnie siedzisz przy kompie i robisz zadania korzystając z internetu? Trochę to dziwaczne, ale jak tam uważasz...
Trochę :-). A tak na serio, nie lubie oglądać na komputerze filmów/seriali... Mają małe ekrany, co mi bardzo przeszkadza.
No to można zainwestować w duży monitor, 22 cale i fajnie się ogląda. Ewentualnie można podpiąć komputer pod telewizor ;)
Ja bym chciał zobaczyć X-Files znowu w TVP 2, jak to było daaaaawno dawno temu. Wtedy te odcinki miały jakąś szczególną moc.
najlepiej jest se sciagnac wszystkie 9 sezonow i ogladac kiedy sie chce ja tak zrobilam
Ja nagrywam teraz z TVP Seriale, a brakujące sezony, których nie wyemitują dokupię i tak, już ma 7 i 8 sezon.
moze sa i mniejsze pliki ja akurat taki sciagalam bo to wszystkie 9 sezonow na raz
Witaj
A czy masz napisy do wszystkich odcinków?Pytam z ciekawości,może też bym się skusił na maraton.