PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36607}

Z Archiwum X

The X Files
1993 - 2002
7,9 102 tys. ocen
7,9 10 1 102204
8,2 22 krytyków
Z Archiwum X
powrót do forum serialu Z Archiwum X

Serial mojego dzieciństwa. Pamiętam jak w latach 90 leciał chyba w czwartki na TVP2 o 21. Uzbrojony w paczkę kurczakowych Rufflesów i litrową coca-colę w plastikowych wymiennych butelkach oglądałem z ogromnym zaciekawieniem nowe przygody Muldera i Scully. A pamiętacie kultowe czasopismo Secret Service (swoją drogą wychowało miliony graczy w Polsce)? Był tam obszerny dział poświęcony serialowi gdzie były streszczone kolejne odcinki (gdzie był wtedy internet?). Ehhh łezka się w oku kręci...kusi mnie by znów obejrzeć po tylu latach.

maciek0804

:):) stare dobre czasy :):) ... polecam obejrzeć serie od początku, sama niedawno odświeżyłam serial ... ogląda się rewelacyjnie

kam001

chyba też odświeże sobie ten serial. Niestety już nie przy kurczakowych rufflesach. Nawet chipsów już nie robią takich jak kiedyś.

Krzysiek6047

Hahahahah została nam tylko coca-cola :):)

maciek0804

swego czasu skompletowałem sobie wersję z lektorem i ciagle nie mam go dość. nawet jesli znam odcinki na pamięć, to ciągle "zmuszam się" do oglądania ich. Z początku zawsze mówię sobie "każdy odcinek, a nie tylko te z wątkiem głównym", ale często niestety oglądam tylko te z wątkiem głównym. kilka dni temu znów zacząłem i mam nadzieję, że od 1 do ostatniego.

maciek0804

A zanim leciał w czwartki o 21 był chyba taki okres, kiedy leciał w poniedziałki po "Allo! allo!". Do dziś to pamiętam :) Potem bardzo długo leciał w czwartki.