Z Archiwum X

The X Files
1993 - 2002
7,9 103 tys. ocen
7,9 10 1 102868
8,4 20 krytyków
Z Archiwum X
powrót do forum serialu Z Archiwum X

Serial mojego dzieciństwa. Pamiętam jak w latach 90 leciał chyba w czwartki na TVP2 o 21. Uzbrojony w paczkę kurczakowych Rufflesów i litrową coca-colę w plastikowych wymiennych butelkach oglądałem z ogromnym zaciekawieniem nowe przygody Muldera i Scully. A pamiętacie kultowe czasopismo Secret Service (swoją drogą wychowało miliony graczy w Polsce)? Był tam obszerny dział poświęcony serialowi gdzie były streszczone kolejne odcinki (gdzie był wtedy internet?). Ehhh łezka się w oku kręci...kusi mnie by znów obejrzeć po tylu latach.

maciek0804

:):) stare dobre czasy :):) ... polecam obejrzeć serie od początku, sama niedawno odświeżyłam serial ... ogląda się rewelacyjnie

ocenił(a) serial na 8
kam001

chyba też odświeże sobie ten serial. Niestety już nie przy kurczakowych rufflesach. Nawet chipsów już nie robią takich jak kiedyś.

Krzysiek6047

Hahahahah została nam tylko coca-cola :):)

maciek0804

swego czasu skompletowałem sobie wersję z lektorem i ciagle nie mam go dość. nawet jesli znam odcinki na pamięć, to ciągle "zmuszam się" do oglądania ich. Z początku zawsze mówię sobie "każdy odcinek, a nie tylko te z wątkiem głównym", ale często niestety oglądam tylko te z wątkiem głównym. kilka dni temu znów zacząłem i mam nadzieję, że od 1 do ostatniego.

maciek0804

A zanim leciał w czwartki o 21 był chyba taki okres, kiedy leciał w poniedziałki po "Allo! allo!". Do dziś to pamiętam :) Potem bardzo długo leciał w czwartki.