serial chcieli byscie aby wyszedl na dvd po Z archiwum x Przez deagostini ?????
najbardziej to bym chciał beavis and butt-head ale to raczej nie da rady
smpsons mogłoby wyjść lub wings
Najbardziej to "Millennium" drugi po "X-Files" hit Chrisa Cartera,
z pozostałych to może:
- Cień Anioła
- Kameleon
- Misja w Czasie
- Roswell
- lub... Jaś Fasola ;)
Po tamtej stronie
A być może wyjdzie Dragon Ball lub Gwiezdne wrota bo Deagostini w innych krajach to wydało.
Fajnie ze Millenium wydali:):) Ale to dopiero jeden serial blizej do szczescia:(:(:(
Z Dragon Ballem byłby dobry pomysł (na płytce mieściłoby się z 8 odcinków)... tylko w oryginalnej japońskiej lub chociaż amerykańskiej wersji, a nie to co kiedyś leciało na RTL/TVN 7 (to chyba był polski lektor z francuskiego dubbingu z dubbingu amerykańskiego japońskiego oryginału)
Mógłbym sobie oglądać na DVD a nie ściągać po nocach te RMVB :P
skoro już się tak popisujesz, znajomością oryginalnych tytułów to raczej Married... with Children, czyli po ludzku Świat według Bundych
Kojak,Ulice San Francisco,
A może SMALLVILLE , PRISON BREAK , LOST , SUPERNATURAL , ... może w przyszłości .. marzenia
Prison Break i Lost mają już swoje wydania DVD, także na pewno De Agostini ich nie powtórzy. A może by tak wyadli starego klasycznego Star Treka?
Supernatural też zostało wydane na dvd, a drugi sezon trafi do sklepów na dniach.
Ja bym chciał zobaczyć The Simpsons, ale nie wydawane przez DeAgostini, bo ich styl wydawania jest tragiczny, niech się weźmie za to jakaś porządna firma i wydaje np. jeden sezon co miesiąc.
A skąd wiesz że drugi sezon supernatural trafi do sklepów na dniach.Ja pytałem w epmiku i nie było go nawet w systemie.
Ja osobiście nie mam zastrzeżeń do wydania serialu przez De Agostini. Cztery odcinki + książeczka za 22,40 zł to naprawdę korzystna oferta.
oj jest tego trochę, a więc po kolei:
Magnum P.I. (aż się łezka w oku kręci)
The A-Team
Crime Story
Twin Peaks;
NYPD Blue
mogli by też zaryzykować i wydać takie mało znane perełki jak:
Nowhere Man
Profit;
i żeby było trochę do śmiechu:
Married... with Children
ALF
South Park;
i największa pomyłka polskich dystrybutorów, mógłby ktoś w końcu wydać
PITBLL'a
jeżeli wydadzą któryś z tych tytułów to ja się napewno piszę na prenumerate
Roswell!!!
Misja w czasie!!!
Tajemnice Smallville
Largo
albo jakieś fajne anime skoro jesteśmy już przy Dragon Ball'u (może jakieś starsze, np Sailor Moon^^)
a mi się marzy serial Sliders :) latało to to kiedyś na RTL7, piękne czasy :)))