PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=713334}

Z Nation

2014 - 2018
6,7 11 tys. ocen
6,7 10 1 10968
Z Nation
powrót do forum serialu Z Nation

gniot

ocenił(a) serial na 1

porazka, 0 realizmu. gra aktorska jak w szkolnym teatrzyku. zaglada ludzkosci a bohaterzy serialu o przyglupawym wygladzie przybijają sobie piąteczki i idiotycznie cieszą michy , teksty takie plytkie ze mózg boli. padaka ten serial straszna. rozumiem ze produkcja niskobudzetowa ale mozna bylo lepszy zrobic, a nie takie gów**
ogladnolem 2 odcinki, wiecej nie dam rady. Szkoda czasu na ta kaszane.

vic7

>serial o zombie
>realizm
XD

ocenił(a) serial na 1
Belsnizkel

wbrew pozorom tak zwane zombie są moze malo, ale jest prawdopodbne ze jakis wirus sie rozwinie ktory bedzie atakowal mózg. kiedys tez nie bylo cholery i innych swinstw wiec zebys sie nie zdziwil. moze nie będą to ludzie co beda innych jesc , ale tacy co stracą swiadomosc i będą atakowac to na pewno mozliwe.

ale malo prawdopodobne jest to ze ludzie będą sie wtedy zachowywac tak jak w tym gów**nym serialu dla dzieci co sobie chca bajeczke ogladnąc pustą chyba.

ocenił(a) serial na 8
vic7

Może chciałeś czegoś typu Walking Dead, ale Z Nation to bardziej niepoważny serial i jest miłą odskocznią od cięższego i bardziej realistycznego klimatu Walkinga. Źle, że się "poddałeś" tak szybko, bo potem serial zaczyna mieć ciekawsze wątki, kilka krótko przytoczę bez spoilerów np. podwójna kradzież, sny w snach. Niektóre momenty, to czasem jakby wepchane z jakiejś komedii, przykładowo idzie zombiak, a tu trach, przygniótł go dzwon. Mnie się fajnie to oglądało, no ale może wolisz tylko coś mroczniejszego jak Walking Dead, więc wtedy rzeczywiście, ten serial nie jest dla Ciebie, gdyż jak wiadomo nie wszystko jest dobre dla każdego.

ocenił(a) serial na 1
Asasynek

no mi serial nie podchodzi bo dla mnie w takiej tematyce przetrwania wprowadzanie infantylne teksty , to jak jedzenie kurczaka i popijanie mlekiem ze mdli trochę. tak samo jak lubilem iss pro evolution z gier bo byla relistyczna niz fifa gdzie po omacku przyciskasz przyciski i bramki z kazdej pozycji ( kiedys)
ale niektorzy nie patrzą na realizm to to ogladaja. mi to nie przeszkadza. sam lubie czasami takie "lzejsze" filmy jakby przewrotne , ale mimo wszystko musi to byc dobrze zrobione jak na przyklad dobry film "Feast". a ten serial to niestety gniot. wątpie czy wogole jakas selekcja postaci bylo. tzn. profesionalny casting do serialu, bo aktorzy jakby z ulicy wzieci. to zreszta serial stacji syfi a ona robi gniotowe seriale.