PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=220082}

Zabójcze umysły

Criminal Minds
2005 - 2020
7,8 18 tys. ocen
7,8 10 1 17626
Zabójcze umysły
powrót do forum serialu Zabójcze umysły

właśnie oglądam wyżej wymieniony odcinek ..... i moim zdaniem castingowcy popełnili spory błąd
odnośnie doboru aktora do roli zabójcy... wczoraj skończyłam sezon 7, w którym ten sam aktor
porywał czarne dziewczynki, żeby zastępowały jego własną ( którą zabił ) ... i w odcinku 9 sezonu 8,
ten sam aktor jest kimś zupełnie innym ( również mordercą )... zrozumiałabym, jakby różnica była
minimum 3 sezonów, ale tak szybko? słabo z ich strony

foobooster

Dziwne, bo imdb wskazuje przy aktorze grającym tylko ten odcinek 08x09...

ocenił(a) serial na 6
adamo001

aż zaraz sprawdzę, bo może faktycznie ten aktor jest tylko podobny, a ja się pomyliłam :)

ocenił(a) serial na 6
foobooster

a jednak nie sprawdzę, bo skasowałam sezon . ale poszukam gdzie indziej ;)

ocenił(a) serial na 6
adamo001

już mam :) faktycznie źle powiedziałam - ten sam aktor grał porywacza dzieci grał w pierwszym odcinku Criminal Minds - Suspect Behavior dlatego się pomyliłam :)

ocenił(a) serial na 6
adamo001

ale stop, obejrzałam dopiero 1 odcinek tego Suspect Behavior i występuje tam również Penelopa, co oprócz tytułu podpowiada nam, że oba seriale są powiązane - tym samym, moim zdaniem, mordercy nie powinni się powtarzać ;)

foobooster

Pewnie przypadek, przypuszczam, że wiele fanów Criminal Minds nie oglądało spin-offa. Wiem, że jacyś bohaterowie z oryginału występowali w spin-offie.

ocenił(a) serial na 6
adamo001

pewnie tak :) może nie zwróciłabym na to uwagi, gdybym nie obejrzała 2 odcinków z tą samą postacią, w bardzo krótkim odstępie czasowym :) i pewnie gdyby grał tego samego mordercę, to tak bym się tego nie uczepiła, jak rzep psiego ogona ;)

ocenił(a) serial na 6
adamo001

i jeszcze taka mała dygresja mnie naszła ;) właśnie fani seriali powinni ( złe słowo, ale nie mam innego ) oglądać spin-offy ulubionych seriali :)
ja oglądam wszystkie ( chyba, że są słabe ;p )