właśnie oglądam wyżej wymieniony odcinek ..... i moim zdaniem castingowcy popełnili spory błąd
odnośnie doboru aktora do roli zabójcy... wczoraj skończyłam sezon 7, w którym ten sam aktor
porywał czarne dziewczynki, żeby zastępowały jego własną ( którą zabił ) ... i w odcinku 9 sezonu 8,
ten sam aktor jest kimś zupełnie innym ( również mordercą )... zrozumiałabym, jakby różnica była
minimum 3 sezonów, ale tak szybko? słabo z ich strony
aż zaraz sprawdzę, bo może faktycznie ten aktor jest tylko podobny, a ja się pomyliłam :)
już mam :) faktycznie źle powiedziałam - ten sam aktor grał porywacza dzieci grał w pierwszym odcinku Criminal Minds - Suspect Behavior dlatego się pomyliłam :)
ale stop, obejrzałam dopiero 1 odcinek tego Suspect Behavior i występuje tam również Penelopa, co oprócz tytułu podpowiada nam, że oba seriale są powiązane - tym samym, moim zdaniem, mordercy nie powinni się powtarzać ;)
Pewnie przypadek, przypuszczam, że wiele fanów Criminal Minds nie oglądało spin-offa. Wiem, że jacyś bohaterowie z oryginału występowali w spin-offie.
pewnie tak :) może nie zwróciłabym na to uwagi, gdybym nie obejrzała 2 odcinków z tą samą postacią, w bardzo krótkim odstępie czasowym :) i pewnie gdyby grał tego samego mordercę, to tak bym się tego nie uczepiła, jak rzep psiego ogona ;)