chyba zgłupiałam, bo Gideon opisuje w liście spraw bodajże z pierwszego sezonu a we wspomnieniach występuje Prentiss, która pojawiła się w drugim sezonie jakoś w środku, czy mi się wydaje
ok, znowu sie sprawa powtarza z pierwszego sezonu co jest nie tak z trzecim sezonem na początku, szczególnie ze w tle sprawy dotyczące agentów są rozwijane
1 odcinek sezonu 3 tam gdzie Gideon pisze list "pożegnalny" i wspomina.To kontynuacja 2 sezonu. Z tym ,że jak sie orientuje to często 23 odcinek 2 serii jest pomijany i możę go po prostu nie oglądałaś ja sam miałem kiedyś problemy ze znalezieniem go(2.23 No Way Out, Part II: The Evilution of Frank)dlatego nie wiesz o co chodzi z 1 odc 3 sez.
Gideon niestety odchodzi i to jest największy minus tego serialu!.Ale 3 seria wcale nie jest zła i szybko sie zapomina ,że Gideona ni ma.
Właśnie ja też nie oglądałam ostatniego odcinka 2 sezonu i początek 3 zaskoczył mnie. Jak leciał na axn 2 sezon to oglądłam pare pierwszych odcinków, a jak następnie puscili na plusie to nie dokończyli sezonu. O czym był ten ostatni odcinek?