PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=220082}

Zabójcze umysły

Criminal Minds
2005 - 2020
7,8 18 tys. ocen
7,8 10 1 17626
Zabójcze umysły
powrót do forum serialu Zabójcze umysły

Właśnie zaczęłam 8 sezon, jaka ona jest okropna, już jej nie cierpię, czemu oni ciągle zmieniają tych aktorów? I tym razem na gorsze, bo o ile Rossi jest świetny, Emily była świetna, to Blake jest po prostu okropna, przemądrzała i nie do lubienia.

ocenił(a) serial na 6
Dagmara15

zgadzam się w 100 % ! wczoraj skończyłam 7 sezon, odpaliłam pierwszy odcinek 8 i......skuuuuchaaaa....

foobooster

Ona tam po prostu nie pasuje..

ocenił(a) serial na 6
Dagmara15

prawda :)

foobooster

I robią z niej drugiego przemądrzałego Spenca. A przecież on jest jedyny w swoim rodzaju. Dobra jest przemądrzały, ale to jego urok, mu to pasuje i wszyscy go kochają.

ocenił(a) serial na 6
Dagmara15

po raz kolejny prawda i nie mam nic o dodania :D

foobooster

Cieszę się, że ktoś podziela moje zdanie :)

ocenił(a) serial na 10
Dagmara15

A ja twojego zdania nie podzielam i lubie Blake!

black663

Każdy ma inne zdanie i po całym sezonie 8 też już jakoś do niej przywykłam.

ocenił(a) serial na 10
Dagmara15

:) każdy ma swoje zdanie, ja nie przepadałam za Emily więc wyjątkowo taka zmiana mi się nawet podobała!

użytkownik usunięty
Dagmara15

Dokładnie, nie lubię Blake, kto to wgl jest? Strasznie irytująca! Masakra, Emily wróć! :)

Też tęsknie za Emily. Ona była świetna. Pasowała do tego zespołu idealnie, a Blake to taki drugi, gorszy Spencer :/ Za Ell też nie przepadałam, więc zmiana na Emily była na plus, ale ta zmiana.. Cóż coś im nie wyszło.

użytkownik usunięty
Dagmara15

Mam nadzieję, że Emily wróci, nawet jeśli nie to mam nadzieję, że zrezygnują z Blake...

Ona już chyba nie wróci :( Chyba, że będzie 10 sezon i wtedy wróci. Oby.

użytkownik usunięty
Dagmara15

No miejmy nadzieję... Właśnie czytałam, że nie wraca... Szkoda, bo Blake jest straszna i za każdym razem kiedy oglądam CM, mam ochotę przyspieszyć, bo każdy odc z nią wydaje się mi nudny...

W ogóle od jakiegoś czasu mi się CM ciężko ogląda. Ten serial stracił to ,,coś''. Dziennie potrafiłam obejrzeć 4 odcinki, jak miałam czas, a jak był weekend to nawet i więcej. A teraz z ledwością jeden dziennie i co chwilę robię pauzę by zrobić coś innego, bo mi się nudzi.

użytkownik usunięty
Dagmara15

noo, ja dziennie, to masakra, potrafiłam nawet z 6 obejrzeć, przez cały dzień, teraz oglądam na przyspieszeniu, albo wyłączam bo mi się nudzą...

Momentami za dużo wymyślają i zamiast dobrze, wychodzi bardzo źle. Brakuje tej dynamiki co była kiedyś, tego czegoś co nie pozwalało Ci zasnąć, bo myślałaś o tym co będzie w następnym odcinku. I brakuje Emily i to bardzo. Bez niej to nie jest już to samo.

użytkownik usunięty
Dagmara15

Dokładnie, kiedyś też nie byłam przekonana co do Emily, ale była mi obojętna i polubiłam ją, Jednak z Blake to co innego... Od samego początku jej nie lubię... Oglądam piąty odc 8 sez i wciąż to samo...

Ja już jestem na 9 sezonie i nie wiem jak przetrwałam 8 :o Blake jest okropna. Taka brzydka, wstrętna kopia Spencera, której nijak nie da się lubić. Zamiast wziąć np. jakąś młodą aktorkę, która by wniosła trochę świeżości do CM, to nie wzięli Blake i skopiowali Spenca. I ja się pytam po co? Każdy jest tam inny. Ma w sobie to coś. Każdy coś wnosi. A ona? Ona po prostu jest.

Dagmara15

Zamówienie 10 sezonu to w zasadzie formalność przy wynikach jakie osiąga CM. A Prentiss faktycznie powinna wrócić, bo serial od jej odejścia stracił ponad 2,5 mln widzów co widać, bo 9x14-12.92, 9x15-10.06.

użytkownik usunięty
adamo001

Racja, jak dla mnie to powinni na 9 skończyć, a skoro robią już 10, to niech to będzie ostatni... Każdy jest inny, wszyscy maja TO COŚ. Blake jest bo jest...

Ja tam jej nie lubie, wolałem Prentiss, ale serial sam w sobie jest świetny. Myślę, że przy takich wynikach i chęci aktorów i 11 sezon będzie choćby w piątki czy niedziele.

adamo001

Jak tak dalej będzie to tylko Ci naprawdę wierni temu serialowi będą to oglądać. Ja chcę Emily...

użytkownik usunięty
Dagmara15

Noo... dokładnie, będę oglądała mimo wszystko, ale to nie to samo. Emily nie zastąpi nikt.

użytkownik usunięty
adamo001

No ja właśnie też jej nie lubię i też wolę Emily. Zobaczymy co postanowią producenci...