Widziałam już i tak oceniam , lubię długie nocne oglądanie ha ha ;d
Ja to widzę tak z mojej perspektywy oglądanych i obejrzanych - i tak oceniam :
Dexter - 10 +
Zabójcze umysły - 10 - wiem, wiem tasiemiec , już 6 sezon , ale mi się bardzo podoba
Dr House - kiedyś 10 ale ostatnio to nuda i przewidywalność - 6
Supernatural - 9 +
Mad Men - 9 +
Kompania Braci - 9 +
Sherlock (2010)- 9 + - nowy serial , widziałam 3 odcinki - super !!! - polecam
Breaking Bad - 9
Boardwalk Empire - 9 - czekam za drugim sezonem
Kości (Bones) - 9+ - wiem , wiem ale uwielbiam tą ekipę z serialu , a Agent Booth mógłby być moim mężem - hi hi ;)
Sopranos - 9
Six Feet Under - 8
Moonlight - 8
Pamiętniki Wampirów - 8
Twin Peaks - 7
Prison Break -7
Spartacus - 7 - zaczęła się nowa seria to śledzę dalej
The Event - 7 - rozkręca się z odcinak na odcinek
Herosi - 6
Nikita (2010) - 5 - to tak dla zabicia czasu , ale mało mnie zadowala.
Tak pewnie o czymś zapomniałam z przeszłości , ale jeśli zapomniałam to nie było to godne na tyle uwagi, a może było a po prostu zapomniałam lub nie oglądałam ???
Dziękuję za propozycje , Pozdrawiam Nati ;d
P.S. Wszelkiego rodzaju CSI , Wzór itp. tasiemce bajki czy komedie mnie nie interesują.
Dlaczego piszesz ten sam temat na kilku forach? Dostałaś już dużo odpowiedzi (ponad 100) i powinno Ci wystarczyć. Nie rozumiem sensu...
Osobiście polecam spanie, a nie siedzenie przed TV całą noc i oglądanie wszystko ciurkiem jak leci.
Pozdrawiam ;)
Przeszkadza Ci to że dodałam to samo pytanie wczoraj na 3 forach ?
Pytasz dlaczego ? Irracjonalne pytanie Jus,,,,,
Drogą dedukcji , indukcji czy nawet konstrukcji powinnaś wiedzieć dlaczego - dlatego żeby większa ilość osób mogła mi coś polecić z różnego gatunku. Nie każdy kto ogląda Mentaliste ogląda też House etc.
I masz chyba błędny system liczenia nie mam 100 odpowiedzi. Tylko kilka.
Cierpię na bezsenność to mogę dla zabicia czasu sobie pozwolić na seriale nocą online na necie , czy jest może jakaś zmiana w konstytucji i już nie żyjemy w wolnym kraju ? Jakaś godzina policyjna na internet obowiązuje ???
Jeśli tak to chyba przegapiłam to info - moja wina pewnie oglądałam akurat jakiś serial - ha ha
Pozdrawiam ;d
Kilka?! buhahaha
Dr House -12 odp. +42 odp.
Dexter -40 odp.
Mentalista - 4 odp.
Oh, przezpraszam tylko 96 odpowiedzi... I CO TU OGLĄDAĆ ?!
Tak, przeszkadza mi to, bo mam wrażenie że chcesz się na siłę wyróżnić... Co prawda w byle jaki sposób, ale zawsze.
Wydaje mi się, że ludziom też się znudziło odpisywanie na twoje tematy: "Ratunku, co mam obejrzeć?"
poza tym co oni mogą jeszcze dodać, większość ciekawych seriali sama wymieniłaś...( a co do reszty, to masz swoje 96 odp.)
Sprawdź daty tych odpowiedzi zanim mnie zaczniesz atakować - to były stare posty i stare moje tematy , przedwczoraj dodałam tylko tak jak już pisałam tylko na 3 forach i odpowiedzi do dziś jest kilkanaście a nie 100.
Zresztą nie muszę Ci się tłumaczyć ;p
...nie musisz się tłumaczyć, ale przecież piszesz ten temat na forum dla ludzi, ogółu, społeczności, liczysz na odpowiedzi, ale może już oni mają dosyć. Przecież sama rozżalasz się nad zbyt małą ilością odpowiedzi, zauważ, proszę że twój temat nie zachęca nawet do dyskusji, wogóle o czym tu mowa... Nie łatwiej wejść sobie na ranking seriali, albo chociaż na poszczególne forma i poczytać trochę komentarzy?... ale niektórzy lubią mieć wszystko podane na tacy...
Właśnie tacy ludzie jak grabano są potrzebni, ponieważ też oglądam mase seriali i chciałbym wiedzieć co tez się innym podoba, a Ty Jus_tynaa_a jesteś upierdliwa jak sanki latem, czepiać się kogoś że ogląda seriale, to naprawde trzeba nic nie mieć do roboty tylko siedzieć całymi nocami na necie. Weż się lepiej do jakiejś roboty i nie zaśmiecaj porządnego forum
pozdrawiam
no moim zdaniem po to są takie posty żeby sie wypowiadać o serialach i dokładnie dowiedzieć sie co kto ogląda i czy warto jakis serial zacząć, ja np. dopiero niedawno zaczełam SUPERNATURAL bo poczytałam na kilku forach że jest dobry a wczesniej nawet mnie nieinteresowało żeby fabułe poczytać................dla mnie nr.1 ZABÓJCZE UMYSŁY
potem lubie chirurgów, prywatna praktyke, hausa, bracia i siostry,blue bloods,chicago code. the event,bardzo lubiłam lie to me ale podobno nie będzie kolejnych sezonów a szkoda bo się wciągneła i naprawde mi sie bbbbardzo podobał ://
pozdrawiam