Ktoś coś wie? Oglądam przez internet, więc nie wiem nawet, kiedy się skończył 5, ale jestem ciekawa czy mają w planach szósty.
Hey :) mam pytanie, gdzie oglądasz ten serial, bo ja skończyłam na 9 odcinku drugiego sezonu i dalszych nie potrafię znaleźć?
ninjavideo.net, są w bardzo dobrej jakości, ale tylko w orginalnej wersji językowej, raczej nie da rady załadować napisów, chociaż nie próbowałam. pozdr
na tv-links.eu są wszystkie odcinki wszystkich serii, ale jedynie w języku angielskim.
a 6 sezon będzie na 100%, ponieważ w ostatnim odcinku 5 sezonu w ostatnim kadrze jest napis, że ciąg dalszy nastąpi :) a 5 sezon skończył się w zeszłym tygodniu :)
szczerze to myślałam że będzie jeszcze jeden odcinek, bo trochę w 23 odc. piątej serii się namieszało na koniec, ale najwidoczniej muszę poczekać do jesieni na szóstą serię :(
To standardowe zagranie scenarzystów, by zapewnić sobie widownię w nowym sezonie. Tylko, że te numery odbijają się na moim zdrowiu psychicznym :) A miałam nie oglądać tego odcinka. :(
Tylko nie piszcie, co się działo, bo ja mam jeszcze kilka odcinków do obejrzenia:)
Ktoś wie kiedy dokładnie wyjdzie 6 seria? xD kolanacka ja mam wszystkie sezony na kompie ;) od 1 do 5 ;) Jesli chodzi o ten serial to nie zalowalam kasy na sciaganie z chomika xD
Ktoś wie kiedy dokładnie wyjdzie 6 seria? xD kolanacka ja mam wszystkie sezony na kompie ;) od 1 do 5 ;) Jesli chodzi o ten serial to nie zalowalam kasy na sciaganie z chomika xD
jeżeli chcecie oglądać Zabójcze Umysły to są dostępne z polskimi napisami na www.iitv.info na razie tylko 3 sezony ale dodają w dość szybkim tempie (jeszcze tydzień temu był tylko pierwszy)
Criminal Minds można też oglądać na:
www.playtube.pl ale konieczne jest zarejestrowanie w serwisie,
www.serialeonline.pl tu nie ma konieczności rejestracji
ja mam nadzieje ze nie bedzie :/ to co sie stalo z tym serialem przechodzi ludzkie pojecie. pierwsze 3 sezony byly rewelacyjne (szczegolnie drugi) 4ty byl niezly ale ten ostatni sezon to jakas kompletna kaszana, beznadziejne morderstwa ciagle to samo albo dziecko ktos porwal albo kobiety gwalci. jestem zawiedziony. Dzieje sie tak samo jak z prison breakiem, na poczatku bosko a pozniej brak pomyslu. Zepsuli moj ulubiony serial kryminalny :(