PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=220082}

Zabójcze umysły

Criminal Minds
2005 - 2020
7,8 18 tys. ocen
7,8 10 1 17626
Zabójcze umysły
powrót do forum serialu Zabójcze umysły

Koniec sezonu

ocenił(a) serial na 9

Koniec sezonu 8 jest tuż tuż i na pewno doszły was już pewne słuchy:co się stanie z naślodowcą?
Kto będzie w niebezpieczeństwie? Liczę na Waszą wyobraźnię;)

indzietka2000

no ja czytałam ze spotkaja sie z przesladowcą ale ktoś z podstawowej ekipy umrze;/!!!!! i cos mi sie wydaje ze to bedzie Hotch bo ostatni odcinek ma byc o jego bracie i o nim...

olcia1719

miało byc naśladowcą

olcia1719

czy nawet 2 ostatnie odcinki maja byc o nich juz dokładnie nie pamiętam i ze finał ma byc 2 godzinny ale czytałam tez ze jeszcze nie maja zamówienia na następny sezon a poaztym nie widomo ile osób podpisze kontrakty na 9 sezon który raczej powinien byc

ocenił(a) serial na 9
olcia1719

Ej..9 sezon musi być, musi i koniec (ale jeśi Hotch i Spence nie podpisza umowy to po serialu:C...)

ocenił(a) serial na 9
olcia1719

Chyba najmniej tęskniłabym za Rossim, bo Blake jest nowa, więc się chyba nie wlicza?

ocenił(a) serial na 10
olcia1719

O nie!! tylko nie Hotcha!!! Niech zabiją Blake, Rossiego, Garcie i Kevina ,ale mają nie tykać mojego Hotcha!!!! co to będzie za serial bez niego:( bez niego pewnie nie powstanie następny sezon,a jak powstanie to ja nie oglądam:(

ocenił(a) serial na 9
olcia1719

No, cos tam było się go porwą (znaczy kogoś z ekipy), ale czy zabijają, to nwm, mam nadzieje, że nie:(

ocenił(a) serial na 10
indzietka2000

a naśladowcą będzie Gideon:DxD

ocenił(a) serial na 9
olcha262

Haha:D no wiadomo;) mi tez się wydaje, że stanie się coś z Hotchem...tak się jeszcze łudziłam, że może będzie jakieś nawiązanie do Maeve, ale boże jaka ja jestem głupia, postrzelili ją w głowe i jeszcze się łudzę, że dadzą wytłumaczenie, haha:d no, a Gideon zdecyduje, że jednak nie chciał odchodzić i się wkurzy na Rossiego:P

ocenił(a) serial na 10
indzietka2000

i to on z głównej obsady zginie:D zabity przez GideonaxD

ocenił(a) serial na 9
olcha262

Taa...bo okaże się, że to jednak Rossi zabił tę ukochaną Gideona:P

ocenił(a) serial na 10
indzietka2000

oxD haha:D bo Rossi jest dopplerem, niczym w wiedźminiexD

indzietka2000

dla mnie mogą zabić tą Blake albo JJ bo jej nie znosze jest tylko tłem dla całej ekipy i jest tylko bardzo ładna nic po zatym a jak nie bedzie np: Hotcha albo Reida albo Morgana to przestane oglądac! a wogóle wy coś czytałyście albo słyszałyście jeszcze na temat końcówki sezonu????

ocenił(a) serial na 10
olcia1719

Jak JJ jest tłem to nie wiem kim w takim wypadku jest Garcia,ta to dopiero nic nie wnosi oprócz nudnych i przewidywalnych już tekstów do Morgana (bo ileż można słuchać,że jest "słodką czekoladką"?!). Blake zaczęłam jakoś lubić (ku mojemu przerażeniu:D),ale jeżeli miałabym wybierać spośród całej ekipy to wybrałabym ją no i oczywiście Garcie:D

ocenił(a) serial na 9
olcha262

Ja też na 100% wybrałabym Blake, ale chyba jednak z Garcią nie umiałabym się pożegnać...chociaż, z drugiej strony to zrobiłabym tak:
1.NIE RUSZAĆ REIDA ZA NIC NA ŚWIECIE!
2.ZOSTAWIĆ HOTCHA I MORGANA. BO SIĘ OBRAŻĘ.
3RESZTE BIERZCIE, ALE NAJLEPIEJ BLAKE.
Haha:D tak bym powiedziała:P
A JJ na pewno nie jest tłem często wspiera Reida i też się bardzo liczy:)

indzietka2000

dobra to moje zdanie dla mnie jest tłem i juz ,a wy ją lubicie a ja nie! kazdy ma swoje zdanie ja akurat Garcie lubie, wiec najlepiej zeby pozbyli sie Blake ale w to wątpie;/ bo jest nowa,mam nadzieje ze jednak cos jeszcze wymyslą i nie uśmiercą nikogo

ocenił(a) serial na 10
olcia1719

też mam taką nadzieję,że nikogo. Ale mimo wszystko całym zespołem najmniej chyba wstrząsnęłaby śmierć Blake,więc nie pozostawia nam to wyboru:D

indzietka2000

własnie przeczytałam"" ze Przyszłość "Zabójczych umysłów" niepewna - negocjacje trwają"" Kluczowym aktorom z obsady "Zabójczych umysłów" kończą się kontrakty. Mowa o Thomasie Gibsonie, Joe Mantegna, Shemar Moore, Kristen Vangsness i A.J. Cook. Rozmowy z aktorami podobno trwają, ale ci nie chcą się zgodzić na nowe warunki finansowe, ale pisze tez ze serial powoli zbliża sie ku końcowi... wiec pewnie jesli juz bedzie 9 sezon to usmierca kogos z tych wskazanych osób ...

ocenił(a) serial na 9
olcia1719

A jest coś o Matthew Gray Gublerze????

indzietka2000

nie nic nie pisało wiec pewnie on sie zgadza na takie warunki w umowie

ocenił(a) serial na 10
olcia1719

W przedostatnim dwugodzinnym odcinku Blake dostanie propozycje zawodową, podobno nie do odrzucenia, więc może to ją chcą wywalić.
Ja jakoś nie widzę żeby to miałby być ktoś inny. Kocham wszystkim, w przeciwieństwie do was, nawet Rossiego, ktory czasem ma lepsze teksty niż Garcia. ;)
Chociaż biorąc pod uwagę to, że ma być cliffhanger w ostatnim odcinku, to i tak o tym, kto odejdzie i czy odejdzie dowiemy się w nastepnym sezonie.

SweetEmmeline

oj Rossiego to i ja lubie:) dla mnie to taki milutki dziadziuś:P a fakt czasem ma lepsze teksty niz Garcia, no wlasnie i bede sie przez tyle miesiecy denerwowac kto odejdzie lub nie

olcia1719

SweetEmmeline skąd wiesz o tej propozycji dla Blake???

ocenił(a) serial na 10
olcia1719

Z opisu odcinka.

ocenił(a) serial na 9
olcia1719

Ja też! Albo tekst o włoskich butach, jak Spencer po kontuzji miał zejść w bagno czy gdzieś..haha:D

indzietka2000

ha! pamiętam ten tekst rozmalił mnie całkowicie:P

olcia1719

rozwalił

ocenił(a) serial na 10
SweetEmmeline

O i dobrze niech idzie w pierony xD a reszta ma pozostać nieruszona:D

ocenił(a) serial na 9
olcha262

Dokładnie:) jest ok, ale nie będę nawet trochę smotna jak sobie pójdzie;)

ocenił(a) serial na 9
indzietka2000

smutna*

indzietka2000

Widziałam zwiastun dwóch ostatnich odcinków i chyba Blake zabiją, bo była przykuta do jakiegoś krzesełka :) i mówili coś takiego: "Nie każdy żywy zobaczy koniec". Nie wiem dokładnie co powiedział, ale coś w tym stylu.
Jeśli zabiją Blake to za nią nie zapłaczę. Ale niech tkną Reida albo Garcię, to mnie popamiętają...

ocenił(a) serial na 9
TaCoSzalona

Czytasz mi w myślach :*