PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=220082}

Zabójcze umysły

Criminal Minds
2005 - 2020
7,8 18 tys. ocen
7,8 10 1 17626
Zabójcze umysły
powrót do forum serialu Zabójcze umysły

Oglądaliście może ostatni odcinek? A jeżeli tak, to macie jakieś swoje teorie co do tego, jak ma się dalej toczyć akcja serialu? Ciekawa jestem, co teraz zrobią z biednym Spencerem. Chłopak przeżył już dużo tych dramatycznych sytuacji (choroba mamy, Gideon, jego uzależnienie no i oczywiście te nieznośne bóle głowy) i teraz dochodziłaby jeszcze śmierć Maeve. Chyba, że oczywiście jakimś dziwnym cudem (chociaż może i nie dziwnym, bo zdarzyło się kilka przypadków w historii, że ludzie faktycznie przeżyli takie przygody z bronią) bohaterka przeżyje...

independent04

Chyba nie przeżyje... W opisie kolejnego odcinka jest "While Reid copes with a loss in his personal life..."
Obawiałabym się czy postać Reida nie zostałaby "zmarnowana" gdyby miał kobietę ale z drugiej strony po tym odcinku szkoda mi go...
Jestem ciekawa jak się teraz wszystko potoczy. Czy BAU będzie po prostu rozwiązywało kolejne zagadki a ten wątek pójdzie w zapomnienie czy jednak to się jakoś na Reidzie odbije... Na przykład zwariuje czy coś ;)
Jest jeszcze ten wątek ze śledzeniem całego zespołu i jak się okazało z Maeve nie ma nic wspólnego. Myślałam, że to się jakoś łączy ale widocznie scenarzyści szykują nam coś jeszcze.
A odcinek 12 świetny! Tyle emocji :)

ocenił(a) serial na 8
Amberka

Masz rację, biorąc pod uwagę jego charakter i wszystko co z nim związane, ciężko go sobie wyobrazić z kobietą, tak czy inaczej, szkoda, go szkoda..
Jestem ciekawa, jak pociągną ten wątek z tym kimś kto ich śledzi. I kiedy Hotch powie reszcie zespołu o tych morderstwach, które ktoś stylizował na Silencera, tak jak to w którymś odcinku rozmawiał z Rossim!
Nic, tylko czekać na nastepny odcinek ;)

independent04

Ale Hotch już powiedział wszystkim o tym, że ktoś kopiuje zbrodnie, które oni rozwiązali. To było na koniec 11 odcinka :)

ocenił(a) serial na 8
Amberka

W takim razie moja skleroza się znowu udziela.. no, ale z drugiej strony to dawno temu było. Ale w takim razie, dzięki za przypomnienie:)

ocenił(a) serial na 10
independent04

Szkoda Reida, to było naprawde okrutne. Rozumiem, że moze scenarzysci doszli do wniosku, że wprowadzenie dziewczyny do zycia Spence'a popsuloby jego postać, ale zabijać jego ukochaną na jego oczach i to w momencie, kiedy pierwszy raz ją ujrzał? Wątpie, żeby to pozostalo bez śladu na jego psychice.

ocenił(a) serial na 9
SweetEmmeline

Może zorientowali się, że kobieta i Reid to połączenie, które sprawi, że fandom się od serialu odwróci? Serio, polecam poczytać fan ficki pooglądać fan arty, a szybko zrozumiecie, że jedyny związek, jaki Internet dopuszcza to Reid i Morgan, ewentualnie Hotch.
Myślę, ze scenarzyści zdają sobie sprawę z istnienia fandomu i raczej w stopę sobie nie strzelą.

ocenił(a) serial na 9
independent04

Trudno wyobrazić go sobie z dziewczyną, racja, ale skoro scenarzyści już rozpoczęli ten wątek to mogliby trochę pociągnąć i nie kończyć wszystkiego strzałem...więc może jeszcze nie koniec całej tej "Reidowej" afery...po za tym jak już wspominaliście wykluczenie Spencera byłoby dla nich niemal samobójstwem.

ocenił(a) serial na 8
independent04

Szkoda Reida . Jednak po co najpierw pokazywać widzowi jego zaangażowania a potem w taki sposób to zakańczać . Mogli by chociaż dać jakąś nadzieje , a ten następny odcinek za wiele nam nie powiedział jaki dalej będzie wątek Spencera . Dziewczyna dorównywała mu inteligencją i również mogła by mieć coś ciekawego do dodania w serialu . Naprawdę jestem w szoku że tak to się zakończyło , miałam przynajmniej nadzieje że jak już się spotkają to nie będzie to tak tragiczny dla nich oboje koniec .

ocenił(a) serial na 9
agat1892

Czy ktoś ma jakieś informacje o tym, co będzie potem? Bo w 13 odcinku była jakaś żałoba, ale w 14 kompletnie nic! Jeśli tak będzie już do końca, to serio się denerwuje na scenarzystów...

ocenił(a) serial na 9
independent04

A ja mam takie małe pytanko:w którym odcinku mieli sie oni spotakć??