Jak podobał się pierwszy odcinek 9. sezonu?
Czy tylko mnie zastanawia jak rozwiążą sprawę bliźniaków? Z jednej strony wydaje mi się, że
gdyby złapany bliźniak nie wiedział o morderstwach to nie uciekałby przed FBI. Z drugiej jednak
Garcia na pewno znalazłaby w aktach, że morderca ma brata bliźniaka i dzięki temu mogliby
uniknąć pomyłki. Dlatego zastanawiam się czy bracia się w ogóle znali.
A ogólnie odcinek na plus. Podobało mi się zakończenie i przedłużenie sprawy o jeszcze jeden
odcinek.
Odcinek na plus, mam tylko nadzieje, że Hotch nie przejmie obowiązów po Strauss, to moja ulubiona postać i mam nadzieje, że będzie go jak najwięcej w nowym sezonie:) Co do bliźniaków, to po zwiastunie drugiego odcinka obstawiam, że jeden bliźniak wiedział o istnieniu drugiego, ale drugi o istnieniu pierwszego już nie:)
Mnie się podobał:P a z promo odc 2 wynika,że Ci bliźniacy się chyba nie znali, zresztą jakby nie było byłam bardzo zaskoczona takim obrotem sprawy:P oczywiście mało nie umarłam po promo tego odc kiedy w JJ i Morgana jechała ciężarówka i cieszę się,że zakończyło się to pomyślnie:P Mam nadzieję,że Hotch nie przejmie obowiązków Strauss to by oznaczało znaczne ograniczenie jego roli,a ja go uwielbiam:/ mogą tam wysłać Blake;P cieszę się jeszcze,że już następny odc będzie nawiązywał do bliźniaków,a nie tak jak z Foyetem (nie to,że mi się nie podobało,ale czasem trzeba szybciej niektóre rzeczy rozwiązać,tym bardziej,że oni na więcej jak 2 odc się nie nadają:P)