Ktoś może wie, czy w jesiennej ramówce TVP 2 będą dalsze sezony serialu???????????
Niestety w większości przypadków masz rację. Chlubnym wyjątkiem jest Dr House, no i Zagubieni.
Oh, bzdury pleciecie. CSI: NY, CSI Miami, Plotkara, House, Californication, Monk... Sezony wielu popularnych seriali są pokazywane w Polsce z opóźnieniem wszak, ale są emitowane. PTV wcale nie pokazuje jedynie pierwsze sezony seriali.
Jeśli chodzi o mnie to miałam na myśli TVP. Seriale wymienione przez Ciebie lecą - z wyjątkiem House'a - na Polsacie albo kablówce.
Zawsze przerywają w tych najlepszych momentach, mam nadzieję, że w końcu ktoś wpadnie na pomysł wyemitowania kolejnych odcinków. Nie wiem dlaczego tak się dzieję, że jak już kończą się wakacje to oni nagle ucinają te najlepsze seriale od tak. Może ktoś wie gdzie można oglądnąć chociaż ten jeden odcinek, który zakończy tą zagadkową sprawę?
Cóż, w tym wypadku przerwali, ponieważ był to ostatni odcinek pierwszego sezonu. Jedne wakacje = jeden sezon, niestety. Sprawa wyjaśnia się dopiero w pierwszym odcinku sezonu drugiego, zresztą, o ile wiem, większość seriali ma finały robione w ten sposób.
Wszystkie dotychczas wyemitowane odcinki tego serialu możesz obejrzeć na iitv .info
Dziękuję;) Wynika z tego, że trzeba czekać cierpliwie na kolejne wakacje:) albo podglądnąć gdzieś co będzie dalej, jeszcze raz dziękuje a zwłaszcza za linka;)
No Własnie Wyjelaś Mi To z Ust
Zgadzam Sie w 100%
Zaraz Jak Sie Skonczą Wakacje To Oni Przestają Emitowac Te Najlepsze Seriale........
Ja nie wiem czy oni to traktują jako chwyt na telewidzów, bo ktoś kto chce oglądnąć coś dobrego, ale niestety nie ma czasu śledzić tego co się dzieje to przegapi najlepsze odcinki. Osoby, które się tym interesują zawsze wiedzą co kiedy będzie ale należymy do tych nielicznych. No nic ja na razie swoją ciekawość zaspokoiłam oglądając pierwszy odcinek z następnej serii, przynajmniej wiem jak się to skończyło wszystko i teraz pozostało czekanie na kolejne wakacje i kolejne serie;)
Też mnie wnerwia to przerywanie seriali po jednej serii (albo nawet w połowie serii)!
Powinni Dalej Emitowac Kolejne Sezony Takich Seriali Jak :
Zabójcze Umysły
Siostra Jackie
Wszystkie Wcielenia Tary :]
Według nich to strata czasu takie emitowanie. Zamiast tego puszczają cały sznur reklam bądź programy, które są zupełnie nie potrzebne. Jak się siada wieczorem to totalnie nie ma co oglądnąć bo najlepsze serie są urwane.
Lub http://onlinezadarmo.pl/?s=Zab%C3%B3jcze+umys%C5%82y+Sezon+2
Tam Tesz Sa Wszystkie Sezony