PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=220082}

Zabójcze umysły

Criminal Minds
2005 - 2020
7,8 18 tys. ocen
7,8 10 1 17626
Zabójcze umysły
powrót do forum serialu Zabójcze umysły

Pytanie?

ocenił(a) serial na 8

W którym to odcinku Reid ląduje w szpitalu. Widziałam kiedyś zajawkę i nie mogę się połapać który to.

ocenił(a) serial na 8
bluehalszka18

Z tego, co pamiętam, to było w piątym sezonie, w odcinku, gdy FBI ścigało szaleńca roznoszącego próbkę śmiertelnego wirusa. Postaram się poszukać, który dokładnie to był.

A teraz ja mam pytanko - w odcinku 5 sezonu 6, pojawiła się dwójka młodych, moim zdaniem, ciekawych aktorów. Mam na myśli odtwórców nastoletniego mordercy Jeremy'ego, oraz dziewczynki grającej jedną z ofiar uratowanych przez Morgana na początku tego sezonu. Jeśli ktoś zna ich nazwiska, byłabym wdzięczna. Chciałabym zobaczyć ich w innych rolach, by mieć porównanie.

ocenił(a) serial na 8
xena_4

Poszukałam i coś już mam. To jednak było w sezonie czwartym, odcinek 24. Mam do tego trailer http://www.youtube.com/watch?v=RVFTgQOu2_s . Jeśli to jednak to nie ten epizod miałaś na myśli, to poszukam dalej. W każdym razie, pod koniec, Reid rzeczywiście trafia do szpitala.

P.S, Moje pytanie już jest nieaktualne. Znalazłam w sieci odpowiedź - Jeremy'ego grał Sterling Beaumon, a małą Ellie - Esabella Murad.

ocenił(a) serial na 7
xena_4

Szukałam tego samego! Wielkie dzięki, że podzieliłeś się tą informacją! ;)

ocenił(a) serial na 8
erinnerung

Cała przyjemność po mojej stronie :) Jeśli jeszcze coś Ciebie zainteresuje w serialu i będziesz miała pytania, to wal śmiało, a ja postaram się pomóc :)

ocenił(a) serial na 7
xena_4

ZAPAMIĘTAM! :D