Dziś leci niby 23 odcinek 2 sezonu cho tak naprawdę jest to odcinek 1 . Dodatkowo w następnym
togodniu nie ma kolejnego odcinka. Od dawna czekałem na emisje 2 sezonu w Dwóhjce i teraz
gdy dali 1 odcinek to nie dość że źle go ponumerowali to jeszcze nie ma następnych.
Wiecie moze czy TVP2 planuje emitować sezon 2 dalej, a jeśli tak to kiedy ?
Zgadzam się, ta stacja może doprowadzić do szału zaczynają serial a potem 2 lata nic. Chociaż jestem im wdzięczna bo zobaczyłam kilka pierwszych odcinków CM w TVP2 zakochałam się i resztę w necie oblukałam okazało się wtedy, że jest już 6 sezonów! Więc brawa za tempo:-D
Mnie serial nie zaciekawił aż tak bym go ogladal online lub ściagał. Ale gdyby TVP2 wyemitowala dalszy ciag to bym obejrzał, w końcu to tylko godzina w tygodniu. Stąd moj temat. Wie ktoś coś na temat dalszej emisji ?
ja nie ściągam ale ogladam online u nas w TV leci Klan i M jak miłość więc wolę sobie dobre seriale oglądać w necie. Teraz już jestem z tym co ogladam na bierząco, sezony się pokończyły więc jeśli znasz coś wartego polecenia w co mogę się wpakować na kilka ciekawych sezonów to proszę bardzo:-) Coś nieoczywistego raczej bo te hity wszelakie to raczej znam i albo widziałam albo mi się nie spodobały:-(
Warto sięgnąć po brytyjskie seriale. Sherlock, Luther, Na granicy cienia, Broadchurch, nowe Fall z Gilian Anderson, Orphan Black. Świetne jest też duńskie The Killing. Dużo ciekawsze od ogranych propdukcji USA. Liczba odcinków jest niewielka (4-8 odc na sezon) ale przynajmniej nie ma zapychaczy historie sa spójne i przemyślane no i stale coś sie dzieje.
A może wiesz co za piosenka leciała na końcu tego właśnie odc. to był chyba James Blant ale pewna nie jestem:/ Proszę o pomoc:)
TVP ma swój specyficzny sposób numerowania odcinków niektórych seriali. Otóż obecnie puszczany jest sezon drugi, stąd tytuł "Zabójcze umysły 2", a licząc po kolei odcinki od pierwszego pierwszej serii, w zeszłym tygodniu puszczono 23, czyli 2x01 :) W przyszłym tygodniu (06.06.2013) będą dwa kolejne: 2x02 i 2x03, czyli w numeracji TVP: 24 i 25. Tak samo było z Castle.