PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=220082}

Zabójcze umysły

Criminal Minds
2005 - 2020
7,8 18 tys. ocen
7,8 10 1 17626
Zabójcze umysły
powrót do forum serialu Zabójcze umysły

Mam pytanie.W 8 sezonie 14 odcinku Jennifer mówi,że jej siostra umarła mając 17 lat.Jak umarła??

ocenił(a) serial na 10
MartaRut22

Popełniła samobójstwo (tylko nie pamiętam, czy było mówione dokładnie w jaki sposób).

ocenił(a) serial na 9
Bittersweet88

A ja mam takie pytanie (co prawda nie do tematu, ale mam nadzieję, że wam to nie przeszkadza, a jeśli tak, to przepraszam) w którym odcinku Reid miał się spotkać z Meave i kiedy ją postrzelono?

ocenił(a) serial na 9
Bittersweet88

A ja mam takie pytanie (co prawda nie do tematu, ale mam nadzieję, że wam to nie przeszkadza, a jeśli tak, to przepraszam) w którym odcinku Reid miał się spotkać z Meave i kiedy ją postrzelono?

indzietka2000

chyba w 12 odcinku ale nie wiem bo nie oglądałam ale ktoś wcześniej pisal na forum o tym, poszukaj moze jest coś dokladniej opisane

ocenił(a) serial na 10
indzietka2000

mieli się spotkać w 10 odcinku (lub 11),a postrzelono ją w 12.

ocenił(a) serial na 9
olcha262

Właśnie wczoraj obejrzałam ten odcinek i załamana jestem...w tak okrutny sposób ją zabić....a było tak blisko, żeby ten koszmar się skończył...w dodatku w 13 była jakaś żałoba ale w 14 kompletnie nic! Będzie się coś jeszcze potem działo? A jakie sa wasze opinie?

ocenił(a) serial na 10
indzietka2000

Wiecej o Meave nic nie bedzie. Reid tylko od czasu do czasu cos tam bąknie i tyle,ale w sumie dalej jest fajnie rozwinięta akcja z tym ich prześladowcą,a zwłaszcza w ostatnim odcinku. Ciekawa jestem czy będą z rozwiązaniem czekać do finału:P ale jeżeli chodzi o Meave i Reida to uważam,że skoro tak szybko ją zabili to mogli sobie w ogóle darować jakas milosc czy cos co bylo miedzy nimi,albo dac temu trwac i potem ja zabic jezeli mieli taki zamiar.