PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=220082}

Zabójcze umysły

Criminal Minds
2005 - 2020
7,8 18 tys. ocen
7,8 10 1 17710
Zabójcze umysły
powrót do forum serialu Zabójcze umysły

Jak myślicie, kim jest tajemnicza znajoma Spencera? Czemu rozmawia z nią tylko przez telefon? Co jej grozi, że musi ukrywać znajomość z Reidem? Bardzo zaciekawił mnie ten wątek i czekam na dalszy rozwój.
Zastanawiam się również, czy ma to związek ze sceną, w której ktoś wywoływał zdjęcia każdej z osób z BAU (w 1 bądź 2 odcinku). Jakieś pomysły?

matty24

Też jestem ciekawa. Jeśli chodzi o te zdjęcia i jeśli to miałoby związek z całym zespołem i Reid by o tym widział to czy by ich wszystkich tak narażał? Wątpię. No ale więcej dowiemy się pewnie w okolicach zakończenia sezonu bo najlepsze zawsze jest na końcu ;)
Jeszcze jedno pytanie się nasuwa. Reid "poznał" ją przez to, że przesłał jej zdjęcie/tomografię swojego mózgu. To oznacza, że jest chory? Myślę, że scenarzyści nie zrobią nam tego i nie uśmiercą najfajniejszej postaci...

ocenił(a) serial na 10
Amberka

Podobno w odcinkach 10-12 mamy się dowiedzieć czegoś więcej o tej postaci. Nie będzie to zwykły romans tylko coś, czego jeszcze w CM nie widzieliśmy.
Co do tezy z chorobą, to mam nadzieję, że nie okaże się prawdziwa. Strata tak udanej postaci byłaby strzałem w kolano scenarzysty.

ocenił(a) serial na 9
matty24

Jezusmaria, Reid i kobieta? Tego się obawiałam, ta postać jest zbyt cudowna, żeby ją niszczyć związkiem.

ocenił(a) serial na 9
neiraih

Według mnie to może być fajny wątek:) Reid wydaje się być szczęśliwy:)

ocenił(a) serial na 10
Amberka

myślę, że tomografia związana była z jego migrenami i chorobą matki (w końcu kiedyś wspomniał, że bóle głowy to mogą być tego początki), więc raczej nie umrze.

ocenił(a) serial na 10
Amberka

Tomografia była robiona,bo miał częste migreny i boi się,że może to być początek schizofrenii,na którą cierpi jego matka (jest to choroba dziedziczna):) umrzeć nie umrze,co najwyżej w chwilach zaostrzenia będzie nam trochę wariował:P oczywiście mam nadzieję,że nie zachoruje:)

ocenił(a) serial na 10
matty24

Nie wiecie co za aktorka ją gra?

ocenił(a) serial na 10
SweetEmmeline

Możliwe, że Beth Riesgraf, ale Gubler powiedział w wywiadzie, że: "I think it’s going to be very well done. It arcs over a few episodes, and…. It’s interesting". Aktorka ta nie grała jednak wcześniej w CM.

SweetEmmeline

Z tego co widziałam na tweeterze Matthew będzie to Paula Abdul (?).

ocenił(a) serial na 10
SweetEmmeline

niestety nie,ale wybrali dramatycznie... jest z milion dużo ładniejszych aktorek to wzięli taką nijaką....

ocenił(a) serial na 10
matty24

Ja uważam,że właśnie postać,która wywoływała zdjęcia i robiła je z ukrycia na meczu baseball'owym jest powiązana z przyjaciółką Reid'a. Nie wiem czemu,ale wydaje mi się,że to może być ta sama osoba przed,którą ona się ukrywa i nie chce na razie spotkać się z Reid'em. Co do pozostałych postów- Reid i kobieta?!.... a dlaczego nie? To też jest facet i pewnie prędzej czy później znalazłby kogoś kogo by pokochał,już nie róbmy z niego jakiegoś szalonego naukowca lub jakiegoś trolla.Najlepiej to,żeby Reid nigdy nie miał dziewczyny, Morgan to samo,bo nie będzie do kogo wzdychać i się "zniszczy postać"- co za nonsens xD

ocenił(a) serial na 9
olcha262

Całkowicie się zgadzam. Po pierwsze-co do aktorki (boże kochany czy Reid nie może mieć kogoś naprawdę ładnego? Co on biedny im takiego zrobił?? Mam nadzieję, że tylko na zdjęciach jej wizerunek był taki zły. Po za tym Lila z s01e18 była śliczna, więc może tym razem nie będzie aż tak źle...), a po drugie-przecież Spencer to też człowiek, który pragnie czegoś więcej niż miłości chorej matki i szczerej przyjaźni garstki ludzi z zespołu. Potrzebuje kogoś, kto nie będzie go profilował podczas zwierzeń i osoby znajdującej się w szpitalu, nie będącej nawet w stanie rozróżnić człowieka prawdziwego od wymyślonego przez hamujące klarowność wspomnień leki. Po trzecie-czemu wy, dziewczyny tak bardzo nie chcecie, żeby Reid miał dziewczynę? Po prostu mi wytłumaczcie, bo po prostu nie rozumiem. Ja osobiście nie mam nic przeciwko, wręcz odwrotnie-chętnie bym śledziła jego związek, oczywiście jeśli takowy w ogóle NAPRAWDĘ zaistnieje, bo scenarzyści straaasznie lubią przerywać coś chorym psychopatą (nie, żebym miała coś przeciwko, przecież na tym opiera się serial), ale jeśli zabiją mu ukochaną, albo będzie musiała wyjechać dla swojego bezpieczeństwa (serio?), albo COKOLWIEK co sprawi, że Reid nie będzie jej "miał" to przysięgam, że wsiąde w samolot do Stanów i uduszę scenarzystów.

indzietka2000

Uwaga, nie czytaj tego, jeśli nie obejrzałeś 8 serii. Zdradzam fabułę.

Wsiadaj w samolot i uduś scenarzystów. Dlaczego Reid nie może być szczęśliwy? Pamiętam odcinki po porwaniu i gdy brał narkotyki, raz gdy starał się o broń. Widząc tajemniczą kobietę, miałam nadzieję, że zazna szczęścia. Ale scenarzyści mieli inne plany i pozbyli się tej postaci, a biedny psycholog się załamał. na szczęście przyjaciele go nie opuszczą.

matty24

Maeve gra Beth Riesgraf :) http://www.filmweb.pl/person/Beth+Riesgraf-155453