PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=220082}

Zabójcze umysły

Criminal Minds
2005 - 2020
7,8 18 tys. ocen
7,8 10 1 17710
Zabójcze umysły
powrót do forum serialu Zabójcze umysły

dlaczego Spencer zaczął się tak dziwnie zachowywać? oglądam ten serial od niedawna więc nie jestem bardzo w temacie ale może ktoś mi skróci :P z góry dziękuje :)

ocenił(a) serial na 7
Magda16_2

A na którym sezonie jesteś?

Spencer dwa razy zaczął się dziwnie zachowywać:

1) gdzieś na początku serialu, kiedy został porwany przez 'niespa', zaczął ćpać jakieś leki, którymi 'niesp' go faszerował.

2) w 4 sezonie, kiedy podejrzewał swojego ojca o zamordowanie małego chłopca

chyba tylko wtedy ?

JARA

nie to ja jestem raczej przy tym pierwszym co został porwany :) nie wiem oglądam ten sezon na pulsie więc to będzie chyba 2 o ile się nie mylę :)

ocenił(a) serial na 7
Magda16_2

Dziwnie się zachowuje jeśli chodzi o jego matkę, która przebywa w "Mental Hospital" (psychiatryku), ale to wszystko zostaje wyjaśnione dopiero w 4 sezonie.

Skoro jesteś na 2 sezonie to zapewne chodzi o to porwanie. Reid razem z JJ udali się do domu podejrzanego i został uprowadzony. Żeby był otumaniony 'niesp' faszerował go jakimiś lekami. Po odbiciu go porywaczowi, Reid przed kilka kolejnych (2-3?) odcinków zażywa to samo co podawał mu porywacz.

ocenił(a) serial na 8
JARA

Mam pytanko: w którym odcinku którego sezonu Reid został porwany?

xena_4

to będzie 2x15 :) a w czwartym sezonie to który odcinek jest że znowu się zaczyna dziwnie zachowywać ?

ocenił(a) serial na 10
Magda16_2

4x06 sie zacznie ale głównie w 4x07 bedzie cały jemu poświecony:)

m_ratajczak

Dziękuje :D

ocenił(a) serial na 8
Magda16_2

Ja też dziękuję za informacje. Właśnie jestem już w połowie drugiego sezonu, a więc już po porwaniu Reida i teraz jestem na epatie jego zmagań z traumą i uzależnieniem. Świetny serial. Jeden z najlepszych, jakie widziałam w ostatnich latach. Poza tym....bardzo uzależnia :)