PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=220082}

Zabójcze umysły

Criminal Minds
2005 - 2020
7,8 18 tys. ocen
7,8 10 1 17626
Zabójcze umysły
powrót do forum serialu Zabójcze umysły

Jak w tytule zastanawiam się kiedy AXN postanowi puścić kolejny sezon. W kółko lecą seria 1,2,3 i tyle a przecież skoro zakupili nowe sezony csi to i r=ten wspaniały serial mogłi by już zapodać. Czy ktoś coś wie na ten temat?? jeśli tak to proszę o sopowiedź kiedy 4 sezon??

ocenił(a) serial na 9
renatadymek

kurde ja też czekam na 4 sezon...3 się tak strasznie skończył, że nie mogę się doczekać kolejnego sezonu. Jakbyś coś wiedział/a to daj znać ;)

as_ptas

a jak się 3 skończył ?? :D? opowiedzcie...

ocenił(a) serial na 10
as_ptas

mam 4 sezon własnie koncze sciagac wiec moze jakos przesłac?

m_ratajczak

no świetnie ja chcę tylko jak prześlesz??

ocenił(a) serial na 10
anulka1704

hmmm moge popakowac i przesałac po 1 odcinku:) moze masz jakies inne propozycje? moge poczta przesałac nagrane na płytce:)

m_ratajczak

świetnie było by pocztą,mam wolnego neta:)Zwrócę za przesyłkę i płytki podaj swojego maila to podam adres z góry dziękuję i pozdrawiam:)

m_ratajczak

Witam, mam pytanie czy masz tez sezon 1,2,3 ? bo bardzo by mi zależało na tym a nie mam czasu zęby chodzi po necie i szukać tego będę bardzo wdzięczna jeśli mi to prześlesz na płycie DVD, oczywiście zwrot wszelkich kosztów jest rzeczą naturalna, bardzo proszę o szybka odpowiedz :) mój @ to madek144@interia.pl

ocenił(a) serial na 9
madek144

chyba na kilku DVD, z 5-6, w zalezności od wielkości plikow

ocenił(a) serial na 8
renatadymek

Jutro na AXN będzie premiera 4 sezonu :) Więcej informacji na stronie AXN http://www.cyfraplus.pl/program/abo/?full/29900