PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=220082}

Zabójcze umysły

Criminal Minds
2005 - 2020
7,8 18 tys. ocen
7,8 10 1 17626
Zabójcze umysły
powrót do forum serialu Zabójcze umysły

napisy s08e12

ocenił(a) serial na 10

za 3 dni nowy odcinek, cudem jest nie natknąć się na spoilery, więc wiadomo może kiedy
w końcu napisy?
ja wiem, że sesja, mało czasu ale :(

ocenił(a) serial na 9
tomekEmEm

Napisy są w trakcie tłumaczenia. Jest chyba 45% :)
Jak sam napisałeś sesja, mało czasu. Dziewczyny mają jeszcze inne, swoje prywatne życie i tak ogromne podziękowania, że w ogóle chce im się dla nas te napisy robić. :)

ocenił(a) serial na 10
madzialenaa_90

troche mnie pocieszylas, bo juz myslalem, ze moze cos zle sprawdzam ;)
alez ja jestem bardzo wdzieczny! sam gdyby mial wieksze zdolnosci jezykowe bym pomagal ;)

tak czekajac na napisy zaczelem sie zastanawiac: jak myslicie czemu CM w Polsce nie ma takiej napedzanej popularnosci jak CSI?
ten serial jest o wiele lepszy, z CSI jestem w stanie ogladac tylko Las Vegas. ;)

ocenił(a) serial na 9
tomekEmEm

Też się nad tym zastanawiałam. CM jest o wiele lepsze i ciekawsze i zupełnie inne od typowych seriali kryminalnych. Co się tyczy CSI, LV jest dobre, za NY nie przepadam, a Miami mnie wręcz denerwuje. CSI oglądam tylko kiedy zasypiam, jeśli akurat leci w tv, albo lecące w tle podczas robienia innych rzeczy. :)

ocenił(a) serial na 9
tomekEmEm

bo w Polsce lansuje się barachło - seriale dla mas. wielbi się telenowele - zwane u nas serialami. żadna duża stacja nie kupi czegoś co wg nich " nie jest potwierdzone badaniem opinii ". prosty przykład: nie ma Dextera ( pomimo reklam i billboardów ) nic się o nim nie mówi w tv, Modern Family - emitowane za pierwszym razem i przerwane, teraz w godzinie nadawania Wiadomości .... przykłady wielbienia miernoty można mnożyć.

ocenił(a) serial na 8
tomekEmEm

Z CSI kiedyś przepadałam za NY. Do momentu, kiedy utopili kobietę w toi-toi'u. To przekroczyło wszelkie granice durnoty. Lansuje się to, co proste i niewymagające myślenia. Zabrałam się swego czasu za wychwalane "Kości". Ale gdy doszło do wykopywania zwłok i przeszczepiania organów z martwych ciał - poddałam się. A Criminal Minds, które niezmiennie trzyma poziom od pierwszego odcinka jest u nas pomijane. A te kilka odcinków, które wykupiła tvp leciało o jakiejś nieludzkiej porze zdaje się :(

ocenił(a) serial na 10
myszor_m

kurczę aż smutne. na napisy do nowego odcinka Spartacusa nawet nie 24h i były, a też nie wiele osób ogląda.
:( :( :(
ja rozumiem, az by się chciało pomóc, bo już nowy odcinek, zaraz potem następny. masakra

ocenił(a) serial na 8
tomekEmEm

Wie ktoś kiedy będą napisy do 12 odcinka ?

ocenił(a) serial na 10
tomekEmEm

Również jestem ciekawa kiedy będą napisy. Bardzo czekam na nie.

ocenił(a) serial na 9
anisa4

Jest 50% do 8x12 i tak już od dłuższego czasu. Może dziewczyny nie mają czasu :(

madzialenaa_90

Z tłumaczeniem jest tak, że niestety ale brak nam czasu. Połowa 12 odcinka jest zrobiona. Emmeline tłumaczy swoją połowę i mam nadzieję, że wnet mi przyśle, posklejam i wypuszczę do sieci :)
Co z pozostałymi odcinkami? Nie wiem. Może powoli się zrobi. Nic nie mogę obiecać.

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
Amberka

Ja rozumiem dziewczyny, że macie swoje życie :) I tak jesteśmy wdzięczni, że to tłumaczycie. Myślę, że każdy z czekających tu na napisy się ze mną zgodzi, że możemy poczekać ile będzie trzeba tylko, żeby napisy były i żebyśmy mogli oglądać dalej CM :) Mam nadzieję, że starczy Wam wytrwałości i znajdzie się trochę czasu na dalsze tłumaczenie:) A za wszystko do tej pory serdeczne dziękuję:)
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
madzialenaa_90

ja też jestesmy wdzieczny :) serio. po prostu nie moge ogarnac dlaczego dla tak zajebistego serialu nie ma wiecej tlumaczy :O chwała Wam, że sie za to wzielyscie, ale po prostu jest to dla mnie dziwne ;/

ocenił(a) serial na 9
madzialenaa_90

ja mogę, zabijam czas innymi zapychaczami ... ale ciekawość powoli bierze górę : )

ocenił(a) serial na 8
wdsieniemiesci

NA napisy24 są już napisy do 12 odcinka jestem bardzo wdzięczny osobie lub osobom, które je stworzyły i tam wstawiły

ocenił(a) serial na 9
aleks87

Ja również.

ocenił(a) serial na 8
wdsieniemiesci

A zapychacze nie dają rady niestety :(
(Do tej pory zapychałam Dowodami zbrodni)

ocenił(a) serial na 9
Amberka

hej dziewczęta : ) ... tłumaczycie może coś :P ?

ocenił(a) serial na 10
anisa4

Do 13 i 14 też są już dostępne napisy. Z tego co widzę, autorami są: elderman i sandi_87. Dzięki wielkie :)

ocenił(a) serial na 9
matty24

no to trzeba się zabierać do oglądania .... 12 odc mnie wbił w ziemię i musiałem obejrzeć po nim komedię.

ocenił(a) serial na 8
wdsieniemiesci

Zgadza się 12 odcinek był jednym z najlepszych. Szkoda mi Reida

ocenił(a) serial na 10
aleks87

strasznie dlugo sie na ten 12 naczekalo, ale bylo warto ;)
naprawde dobry! chociaz w sumie szkoda, ze tak sie skonczylo.

i dobrze byc na bierzaco z odcinkami ;)