Obejrzałem 3 odcinki i powiem że nic wciągającego nie ma w tym serialu. typowa papka, jeden odcinek ma niewiele wspolnego z poprzednim, wątki mało wciągające i mało oryginalne. Słabe sensacyjne kino. Czy w następnych odcinkach coś się rozkręci czy to już stały poziom tego serialu ?
Ale trzeba zauważyć, że dużo obejrzałeś odcinków Ja bym po pierwszym dała sobie spokój na twoim miejscu, gdyby to była papka
Nie wierzę własnym oczom. Czuję się oburzony...
Papka???!!.. Rozumiem ,że może się nie podobać forma, aktorzy(cieżko mi też o tym wogle pomyśleć) ale papka? Ten serial jest w czołówce.A papke to kolego ty masz w głowie. Wracaj oglądać CSI i inne gnioty z Lost-em na czele !
Ten serial zaskakuje mnie za każdym razem jak oglądam jakiś odcinek.Nie dość ,że propaguje profesjonalizm(Hotch,JJ,Morgan) to jeszcze jego moralność jest na zaskakująco wysokim poziomie jeśli brać go w porównaniu do innych tego typów seriali.To zapewne dzięki Mandy Patinkin(J.Gideon wróc choć na chwile!!!)Do tego te cytaty i powiedzonka na początku na końcu wszystko to i wiele rzeczy które nie wymieniłem tworzy specyficzny klimat i napiecie na wysokim poziomie. Przyznam ,że niekiedy podśmiewywałem się z ludzi co katują seriale albo mają manie na jakimś punkcie i tak jak nie widze co w Lost może się tak podobać kiedy nic tam sie kupy nie trzyma to pozatym przypadkiem zaczynam rozumieć co poniektórych fanów-maniaków. Jestem maniakiem Criminal Minds.Nie moge się oderwać od niego.Ten serial jest ewenementem i mam nadzieję ,że nie zostanie zepsuty przez jakoś hamską propagandę jak w przypadku wielu innych seriali kryminalnych.Widzę wady tego serialu również ale nie są one aż tak istotne i nie rzucają się w oczy i raczej nie psują zbytnio całośći(ale dam przykład wadą jest to iż Garcia zbyt szybko momentami wyszukuje pewne dane.Rozumiem pojęcie multitasking i to że ma super system nastawiony na wyszukiwanie i kojarzenie informacji ale mimo wszystko ciut za szybko momentami)
Proszę o wasze opinie chętnie bym sie dowiedział jak postrzegacie ten serial i to co sie w nim dzieje .
Pozdrawiam Kryminalne...pfu pfu Otwarte Umysły
Serial jest przynajmniej bardziej realistyczny niż np. CSI. Magiczne komputery z klawiatura hologramową itd. Garcia często użycza nam "swojej magii", ale naciągane jest to po jakich kryteriach ona potrafi szukać, jakie możliwości daje jej komputer. Poza tym super. Tylko Reid mógłby skrócić włosy, do długości jaka miał w 1 i 2 sezonie :D