Zachowaj spokój
powrót do forum 1 sezonu

Super serial wciągający i zaskakujące zwroty akcji . Radzę się nie sugerować negatywnymi komentarzami bo osoby które je piszą najwyraźniej nie mają pojęcia o dobrych serialach

Klaudia_Chocholek_fw

Nowe konto, z jedną ocenioną produkcją. Wszystko jasne :)

użytkownik usunięty
Klaudia_Chocholek_fw

Nie znasz znaczenia słowa "obiektywnie", drogie ty moje opłacone konto. ;)

ocenił(a) serial na 10

To chyba tobie płacą za pisanie negatywnych komentarzy , nie podoba się to nie oglądaj proste . Ja piszę obiektywnie to co myślę a nie po to aby się popisać jaki to że mnie krytyk filmowy . Z wiedzą podstawówki zawsze możesz oglądać Klan coś bardziej na poziomie prawda ? :D

użytkownik usunięty
Klaudia_Chocholek_fw

Rozłóżmy zatem twoją kulejącą logikę na części pierwsze.

>>> "To chyba tobie płacą za pisanie negatywnych komentarzy"

Marne odbicie piłeczki. Ja pisałem o twojej nieznajomości definicji słowa "obiektywność", a o serialu zupełnie nic. Zresztą kto niby miałby mi płacić za krytykowanie czyichś wypowiedzi? Dobrze się czujesz, dziecino?

>>> "nie podoba się to nie oglądaj proste"

Najpierw trzeba obejrzeć daną produkcję, żeby stwierdzić, czy mi się podoba czy nie. Nie ogarniasz rzeczywistości i bredzisz bez sensu. I skąd ten wniosek, że serial mi się nie podoba, skoro jak byk widać przy moim nicku ocenę 8/10? :D

>>> "Ja piszę obiektywnie to co myślę a nie po to aby się popisać jaki to że mnie krytyk filmowy"

Napisałaś:
"Super serial wciągający i zaskakujące zwroty akcji"

To są twoje subiektywne odczucia podczas seansu. Dla innych widzów serial nie musi być wciągający i być może niektórzy przewidzą kilka zwrotów akcji. Obiektywność to stwierdzenie faktów, np "film składa się z pikseli na ekranie", "naturalnym satelitą Ziemi jest księżyc".
Nie musisz być krytykiem filmowym - na początek zacznij po prostu używać mózgu.

>>> "Z wiedzą podstawówki zawsze możesz oglądać Klan coś bardziej na poziomie prawda ? :D"

Skoro o wiedzy mowa naucz się odróżniać fakty od opinii, zamiast się tutaj chwalić, że sama masz braki w edukacji i ogólnie pojętej wiedzy potrzebnej do merytorycznej dyskusji. Wtedy pojawią się z twojej strony prawdziwe argumenty, a nie argumentoidy o Klanie.

ocenił(a) serial na 10

Człowieku ja tutaj nie szukam przyjaciół napisałam swoje odczucia obiektywnie na temat serialu i tyle w temacie, myślisz że chce mi się czytać twoje bzdurne wypociny na pol strony ? Nie interesuje mnie twoja opinia. A swoje mądrości nie wiem może zachowaj dla rodziny . Zegnam.

użytkownik usunięty
Klaudia_Chocholek_fw

Nie czytałaś, ale już wiesz, że bzdury? No, no, no! Odleciałaś już zupełnie w kosmos. ;)

ocenił(a) serial na 4
Klaudia_Chocholek_fw

dziecko. Miej do siebie trochę szacunku i niczym coś opublikujesz, daj to do przeczytania komuś mądrzejszemu. A tak wszyscy będą teraz po tobie jechać na tym forum. A serial słaby. Nawet nie do końca udana ,,Odwilż" lepsza od niego o klasę.

ocenił(a) serial na 10
lornemalwo

A wiesz gdzie ja mam pojazd takich samozwańczych zanawoców jak Ty i inni twojego pokroju ? Ja wyraziłam swoją opinię , każdy może mieć inna i ja tego nie neguję bo nie będę kogoś przekonywać do swojego zdanie ale jak widzę wam ciężko zaakceptować inna opinie . Dziećmi to wy jesteście a bynajmniej tak się zachowujecie powinni Wam te konta zbanowac za narzucanie komuś swojej opinii, oraz nie szanowanie zdania innych oraz spam tyle w temacie .

ocenił(a) serial na 3
Klaudia_Chocholek_fw

Niezła płatna promocja. Ten serial to kolejna netflixowa nędza. Ledwo przebrnąłem przez trzy odcinki i dalej nie będę marnował życia. Bohaterowie kompletie nieinteresujący, nastolatkowe oddani beznadziejnie, a dramat z powodu dowcipu z brodą to już w ogóle żenada. A najlepsze że wszystko takie ładne do zwymiotowania, każdy z bohaterów mieszka w 300 metrowym mieszkaniu z miliony monet i jeździ samochodem za pół miliona. Scenarzystom polecam zejść na ziemię

ocenił(a) serial na 3
Klaudia_Chocholek_fw

Co Ty dziecko piszesz? Obejrzałaś choć jeden porządnym serial kryminalny? Obejrzałaś Detektywa, Most nad Sundem, Dochodzenie, nawet prześmiewczy ale wciąż kryminalny i serial wszech czasów Breaking Bad? Może wróć do Świnki Peppy...

ocenił(a) serial na 5
Klaudia_Chocholek_fw

Z kolei Ty nie masz pojęcia o tym jak zrobić wiarygodny piar.