Super serial wciągający i zaskakujące zwroty akcji . Radzę się nie sugerować negatywnymi komentarzami bo osoby które je piszą najwyraźniej nie mają pojęcia o dobrych serialach
To chyba tobie płacą za pisanie negatywnych komentarzy , nie podoba się to nie oglądaj proste . Ja piszę obiektywnie to co myślę a nie po to aby się popisać jaki to że mnie krytyk filmowy . Z wiedzą podstawówki zawsze możesz oglądać Klan coś bardziej na poziomie prawda ? :D
Rozłóżmy zatem twoją kulejącą logikę na części pierwsze.
>>> "To chyba tobie płacą za pisanie negatywnych komentarzy"
Marne odbicie piłeczki. Ja pisałem o twojej nieznajomości definicji słowa "obiektywność", a o serialu zupełnie nic. Zresztą kto niby miałby mi płacić za krytykowanie czyichś wypowiedzi? Dobrze się czujesz, dziecino?
>>> "nie podoba się to nie oglądaj proste"
Najpierw trzeba obejrzeć daną produkcję, żeby stwierdzić, czy mi się podoba czy nie. Nie ogarniasz rzeczywistości i bredzisz bez sensu. I skąd ten wniosek, że serial mi się nie podoba, skoro jak byk widać przy moim nicku ocenę 8/10? :D
>>> "Ja piszę obiektywnie to co myślę a nie po to aby się popisać jaki to że mnie krytyk filmowy"
Napisałaś:
"Super serial wciągający i zaskakujące zwroty akcji"
To są twoje subiektywne odczucia podczas seansu. Dla innych widzów serial nie musi być wciągający i być może niektórzy przewidzą kilka zwrotów akcji. Obiektywność to stwierdzenie faktów, np "film składa się z pikseli na ekranie", "naturalnym satelitą Ziemi jest księżyc".
Nie musisz być krytykiem filmowym - na początek zacznij po prostu używać mózgu.
>>> "Z wiedzą podstawówki zawsze możesz oglądać Klan coś bardziej na poziomie prawda ? :D"
Skoro o wiedzy mowa naucz się odróżniać fakty od opinii, zamiast się tutaj chwalić, że sama masz braki w edukacji i ogólnie pojętej wiedzy potrzebnej do merytorycznej dyskusji. Wtedy pojawią się z twojej strony prawdziwe argumenty, a nie argumentoidy o Klanie.
Człowieku ja tutaj nie szukam przyjaciół napisałam swoje odczucia obiektywnie na temat serialu i tyle w temacie, myślisz że chce mi się czytać twoje bzdurne wypociny na pol strony ? Nie interesuje mnie twoja opinia. A swoje mądrości nie wiem może zachowaj dla rodziny . Zegnam.
Nie czytałaś, ale już wiesz, że bzdury? No, no, no! Odleciałaś już zupełnie w kosmos. ;)
dziecko. Miej do siebie trochę szacunku i niczym coś opublikujesz, daj to do przeczytania komuś mądrzejszemu. A tak wszyscy będą teraz po tobie jechać na tym forum. A serial słaby. Nawet nie do końca udana ,,Odwilż" lepsza od niego o klasę.
A wiesz gdzie ja mam pojazd takich samozwańczych zanawoców jak Ty i inni twojego pokroju ? Ja wyraziłam swoją opinię , każdy może mieć inna i ja tego nie neguję bo nie będę kogoś przekonywać do swojego zdanie ale jak widzę wam ciężko zaakceptować inna opinie . Dziećmi to wy jesteście a bynajmniej tak się zachowujecie powinni Wam te konta zbanowac za narzucanie komuś swojej opinii, oraz nie szanowanie zdania innych oraz spam tyle w temacie .
Niezła płatna promocja. Ten serial to kolejna netflixowa nędza. Ledwo przebrnąłem przez trzy odcinki i dalej nie będę marnował życia. Bohaterowie kompletie nieinteresujący, nastolatkowe oddani beznadziejnie, a dramat z powodu dowcipu z brodą to już w ogóle żenada. A najlepsze że wszystko takie ładne do zwymiotowania, każdy z bohaterów mieszka w 300 metrowym mieszkaniu z miliony monet i jeździ samochodem za pół miliona. Scenarzystom polecam zejść na ziemię
Co Ty dziecko piszesz? Obejrzałaś choć jeden porządnym serial kryminalny? Obejrzałaś Detektywa, Most nad Sundem, Dochodzenie, nawet prześmiewczy ale wciąż kryminalny i serial wszech czasów Breaking Bad? Może wróć do Świnki Peppy...