PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=721491}

Zaginiony

The Missing
2014 - 2016
7,8 4,9 tys. ocen
7,8 10 1 4916
8,0 2 krytyków
Zaginiony
powrót do forum serialu Zaginiony

czemu nie ma dat kolejnych odcinków skoro są powszechnie znane? czemu po zmianie tak fatalnie ulokowano info o odcinkach? c'mon!

kidman4

Zgadzam się z Tobą w 100%. Niestety po zmianie wszystko jest mniej przejrzyste :-(

ocenił(a) serial na 9
kidman4

Bo zamiast zająć się merytoryczną stroną portalu to wymyślają jak tu bardziej utrudnić użytkownikom korzystanie z filmwebu. Przynajmniej można pooceniać postacie. Julien jest najlepszy.

ocenił(a) serial na 8
kidman4

Wreszcie ktoś o tym mówi głośno. Przecież te innowacje w filmwebie to istna tragedia. Właśnie przed chwilą szukalem informacji o tym kiedy następny odcinek i nie wiem. Nic tu nie ma. Przedtem strona była czytelna, fajnie prowadzona, wszystko było przejrzyste a teraz normalnie "gnój":-) .
Szanowna redakcjo - jeżeli jeszcze kiedyś nastąpią jakieś zmiany, to zaraz po nich popytajcie forumowiczów o opinię na ich temat. Tutaj przecież łatwo zrobić referendum.
Żądamy poprzedniego wyglądu NASZEGO portalu!!!!

ocenił(a) serial na 9
Gwizyl

portal wygląda tak jakby właśnie rozpoczynał działalność, szacunek dla autorów bo takiego aktu wandalizmu się nie spodziewałem...

ocenił(a) serial na 8
kidman4

Świete słowa!

Gwizyl

nic dodać nic ująć!! po prostu tragedia -najgorzej z ,,poprawiaczami''!!!!

ocenił(a) serial na 9
Gwizyl

Dokładnie! Ja mam dość tych zmian, co za różnica czy żółte gwiazdki czy czerwone? Ja chcę mieć portal gdzie mogę oceniać na bieżąco moje ulubione seriale, dowiadywać się kiedy premiera następnych odcinków. Nawet opisu nie dali jeszcze, o zdjęciach można zapomnieć. Ta ocena postaci nie jest zła, mogli to wcześniej wprowadzić. Ja też wolałam poprzedni wygląd.

ocenił(a) serial na 9
ewej

z opisem już nie zdążą, właśnie zakończył się pierwszy sezon :)

ocenił(a) serial na 9
kidman4

Hahaha!!! To fakt :-) super serial! jeszcze finałowego odcinku nie widziałam, ciekawe cz będzie 2 sezon?

kidman4

a czy filmweb nie jest przypadkiem serwisem w którym to społeczność dodaje informacje?

ocenił(a) serial na 9
siweq

a widzisz gdzieś opcję dodawania informacji? w sumie fatalny układ nowej strony może być dziełem społeczności...

kidman4

tutaj: http://www.filmweb.pl/serial/The+Missing-2014-721491/contribute :)