PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=721491}

Zaginiony

The Missing
2014 - 2016
7,8 4,9 tys. ocen
7,8 10 1 4916
8,0 2 krytyków
Zaginiony
powrót do forum serialu Zaginiony

rewelacyjny odcinek jak i cały serial. Końcówka miażdży. Pomysł z tą łódką pływającą po oceanie i zwariowaną panią Garrett fenomenalny. Zapewne serial skończy się tak, że Tony pójdzie siedzieć za zabójstwo Iana, a syna i tak nie odzyska.

ocenił(a) serial na 9
siweq

przecież zabił go w przeszłości - w czasach obecnych jest na wolności, jeżeli siedział to dość krótko - i fakt, odcinek i serial znakomity

kidman4

Za zabójstwo nie ma przedawnień o jeśli się nie mylę. Chodzi mi o to, że pójdzie siedzieć w 2014, bo przez to, że drąży temat w jakiś sposób wyjdzie na jaw sprawa z Garrettem. Zresztą w jednym z odcinków Julien pytał się czy nie zrobił jakiegoś głupstwa.
Mi się wydaje, że jeszcze coś mocnego będzie w serialu, bo jaki jest powód tego, że go tak bardzo nie chcą go w tym miasteczku, oskarżają o upadek miasta, dziwnie się na niego patrzą itp. Kto w rzeczywistym świecie po 8-iu latach pamiętałby jakiegoś gościa, któremu dziecko porwali.

ocenił(a) serial na 8
siweq

Wystarczy przyjrzeć się sprawie Madeleine McCann żeby odpowiedzieć na to pytanie. Człowiek psuje opinię miasteczka, drąży temat o którym wszyscy woleliby zapomnieć.

siweq

a mnie dziwi dlaczego w obcinku 5 tony nie zabrał komórki vincenta i nie sprawdził połaczeń z ianem. wziałby ten telefon poszedł na policję i pokazał powiązania. wiem, że ian był chroniony i znał wysoko postawionych ludzi, ale tony miałby przynajmniej jakiś dowód w rękach.

ocenił(a) serial na 8
knait1

zapisane w telefonie połączenia nie mogłyby być żadnym dowodem w sądzie. poza tym Vincent miał alibi i tylko jego obalenie (np. poprzez udowodnienie, że dający alibi zostali skorumpowani) mogłoby nadać zwrot sprawie w tym kierunku.