dobra historia i super muzyka.troszke rozczarowal mnie final serialu bo caly czas czekalem na cos optymistycznego na cos co pokarze ze wiara czyni cuda.caly serial petarda ale juz do niego nie wroce wlasnie przez koniec serialu.wiem ze wlasnie zycie takie jest,nie uslane rozami ,ale jakis taki nie smak dla mnie pozostal..............ze nie skonczylo sie za dobrze
Mam takie samo odczucie. Z jednym tylko wyjątkiem, że może jednak nie skończył się tak źle .
Pozdrawiam.
tak szczerze to on dla mnie tragicznie sie skonczyl............smierc mlodego i stary zwariowal
jeszcze się nie skończył. Historia będzie naprawdę dobra wtedy, gdy w drugim sezonie chłopak się znajdzie...właśnie dzięki wytrwałości ojca, który po pierwszym sezonie wydaje się widzowi stuknięty.
No jakby to poskladali ze wszystko by pasowało do siebie i miało by jakiś sens to czemu nie,jestem zajebiscie za
Dokłądnie. W 100% się zgadzam. Nie chodzi nawet o dobre/złe zakończenie historii tylko, że w połowie ostatniego odcinka nagle akcja idiotycznie urywa. A szkoda.