PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=721491}

Zaginiony

The Missing
2014 - 2016
7,8 4,9 tys. ocen
7,8 10 1 4905
Zaginiony
powrót do forum serialu Zaginiony

serial dobry

ocenił(a) serial na 7

dobra historia i super muzyka.troszke rozczarowal mnie final serialu bo caly czas czekalem na cos optymistycznego na cos co pokarze ze wiara czyni cuda.caly serial petarda ale juz do niego nie wroce wlasnie przez koniec serialu.wiem ze wlasnie zycie takie jest,nie uslane rozami ,ale jakis taki nie smak dla mnie pozostal..............ze nie skonczylo sie za dobrze

lukiblake

Mam takie samo odczucie. Z jednym tylko wyjątkiem, że może jednak nie skończył się tak źle .
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 7
josher

tak szczerze to on dla mnie tragicznie sie skonczyl............smierc mlodego i stary zwariowal

lukiblake

jeszcze się nie skończył. Historia będzie naprawdę dobra wtedy, gdy w drugim sezonie chłopak się znajdzie...właśnie dzięki wytrwałości ojca, który po pierwszym sezonie wydaje się widzowi stuknięty.

ocenił(a) serial na 7
polcat

No jakby to poskladali ze wszystko by pasowało do siebie i miało by jakiś sens to czemu nie,jestem zajebiscie za

ocenił(a) serial na 9
polcat

Niestety tak nie bedzie, drugi sezon - to calkiem odrebna historia.

lukiblake

Dokłądnie. W 100% się zgadzam. Nie chodzi nawet o dobre/złe zakończenie historii tylko, że w połowie ostatniego odcinka nagle akcja idiotycznie urywa. A szkoda.

lukiblake

Na ch*j spoilerujesz?????????

brtkrupa

no dokładnie !!!!!

lukiblake

co ci pokarze ? może podstawufke skonczyrz wieczorowoł a nie siedzisz i byki sadzisz ? :P